Se billederne: OnePlus 6T lækket på pressefotos

Om få uger fremvises OnePlus 6T officielt. Allerede nu er pressefotos lækket på nettet. Se billederne af den næste topmodel fra OnePlus her.

OnePlus 6T i Mirror Black lækket af Roland Quandt (Kilde: GSMArena.com)

OnePlus 6T i Mirror Black lækket af Roland Quandt (Kilde: GSMArena.com)

OnePlus er på vej med en ny topmodel, der får navnet OnePlus 6T. Selvom det varer et par uger inden den officielt fremvises, så er der nu lækket pressefotos af den kommende smartphone.

Det er Twitter-brugeren Roland Quandt, som har lækket billederne – og de viser telefonen fra mere eller mindre alle vinkler.

OnePlus 6T kommer med en 6,41 tommer stor skærm og et lille ”notch”. I det lille ”notch”, som har fået navnet ”waterdrop notch”, er frontkameraet placeret. Det skriver GSMArena.com.

På bagsiden ses et dual-kamera og ingen fingeraftrykslæser. Den skulle angiveligt også være placeret under OLED-skærmen på denne telefon. Det har det i hvert fald forlydt på rygtebørsen. OnePlus har endnu ikke bekræftet dette.

- Oneplus 6T får in-screen fingeraftrykslæser

OnePlus har tidligere meldt ud, at de med OnePlus 6T siger farvel til 3,5 mm jackstikket ligesom flere af konkurrenterne også har gjort.

 - OnePlus 6T siger farvel til 3,5 mm jackstik

OnePlus 6T er meget lig Oppo R17, men det er absolut heller ikke den store overraskelse, da Oppo ejer OnePlus.

OnePlus har i skrivende stund ikke sendt invitationerne til eventen ud officielt. Men invitationen er lækket og afslører, at vi skal forvente OnePlus afholder event onsdag den 17. oktober 2018.

OnePlus 6T kommer i farverne Mirror Black og Midnight Black. Mirror Black kommer ifølge oplysningerne med en glasbagside, mens Midnight Black kommer med en metal-bagside.

Mere til historien

OnePlus vil ikke længere kun satse på smartphones. Pete Lau, der er grundlægger og CEO i OnePlus, står i spidsen for udviklingen af et TV. Pete Lau har mere end 20 års erfaring fra smartphone- og Blu-Ray-branchen – og vil altså derfor forsøge at få OnePlus ind på TV-markedet med deres første smart-TV.

OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram