OnePlus 6T er klar til salg i starten af november

Det er begrænset, hvad der ikke er officielt inden OnePlus afholder OnePlus 6T-event i slutningen af oktober. Nu er salgsstarten også offentliggjort.

OnePlus 6T er endnu ikke offentliggjort, men allerede nu har OnePlus udsendt en pressemeddelelse, hvor de offentliggør salgsstarten. Du kan fra tirsdag den 6. november 2018 købe OnePlus 6T.

Dermed er salgsstarten på det danske marked altså præcis ugen efter ”Unlock Your Speed”-eventen. OnePlus har inviteret deres fans til at deltage i eventen. Billetterne er sat til salg.

- OnePlus 6T lanceres tirsdag den 30. oktober

Tidligere har OnePlus også oplyst, at OnePlus 6T kommer uden jackstik port, hvilket er den første telefon fra OnePlus, som altså ikke har sådan en.

OnePlus har endnu ikke offentliggjort billeder og specifikationer, men der florerer en masse rygter på nettet. Om disse passer er dog ikke hverken be- eller afkræftet.

- Se billederne: OnePlus 6T lækket på pressefotos 

Specifikationerne bliver formentlig meget lig med OnePlus 6, dog med lidt opgraderinger på nogle fronter. Der er tale om en ”S-model". Derfor skal det ikke forventes den kommer med helt ny hardware. Var det i bilbranchen ville OnePlus 6T omtales som en faceliftet variant af OnePlus 6.

Det ventes, at OnePlus 6T kommer med Android 9 Pie fra salgsæsken. Skal man tro rygterne kommer den i to farvevarianter, nemlig farverne Mirror Black og Midnight Black.

Prisen offentliggøres formentlig først til eventen tirsdag den 30. oktober 2018.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

Eventen bliver også livestreamet, så de der ikke kan være i New York, kan sagtens følge med – endda hjemmefra sofaen. Livestreamingen sker OnePlus’ hjemmeside.

Mere til historien

Har du en OnePlus 6, så har vi for nogle uger siden skrevet, at udrulningen til Android 9 Pie var i gang til denne. Så har du ikke opdateret din enhed endnu, så er det om at få det gjort.

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og OPPOs udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram