OnePlus 6T er klar til salg i starten af november

0

Det er begrænset, hvad der ikke er officielt inden OnePlus afholder OnePlus 6T-event i slutningen af oktober. Nu er salgsstarten også offentliggjort.

OnePlus 6T er endnu ikke offentliggjort, men allerede nu har OnePlus udsendt en pressemeddelelse, hvor de offentliggør salgsstarten. Du kan fra tirsdag den 6. november 2018 købe OnePlus 6T.

Dermed er salgsstarten på det danske marked altså præcis ugen efter ”Unlock Your Speed”-eventen. OnePlus har inviteret deres fans til at deltage i eventen. Billetterne er sat til salg.

OnePlus 6T lanceres tirsdag den 30. oktober

Tidligere har OnePlus også oplyst, at OnePlus 6T kommer uden jackstik port, hvilket er den første telefon fra OnePlus, som altså ikke har sådan en.

OnePlus har endnu ikke offentliggjort billeder og specifikationer, men der florerer en masse rygter på nettet. Om disse passer er dog ikke hverken be- eller afkræftet.

Se billederne: OnePlus 6T lækket på pressefotos 

Specifikationerne bliver formentlig meget lig med OnePlus 6, dog med lidt opgraderinger på nogle fronter. Der er tale om en ”S-model”. Derfor skal det ikke forventes den kommer med helt ny hardware. Var det i bilbranchen ville OnePlus 6T omtales som en faceliftet variant af OnePlus 6.

Det ventes, at OnePlus 6T kommer med Android 9 Pie fra salgsæsken. Skal man tro rygterne kommer den i to farvevarianter, nemlig farverne Mirror Black og Midnight Black.

Prisen offentliggøres formentlig først til eventen tirsdag den 30. oktober 2018.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

Eventen bliver også livestreamet, så de der ikke kan være i New York, kan sagtens følge med – endda hjemmefra sofaen. Livestreamingen sker OnePlus’ hjemmeside.

Mere til historien

Har du en OnePlus 6, så har vi for nogle uger siden skrevet, at udrulningen til Android 9 Pie var i gang til denne. Så har du ikke opdateret din enhed endnu, så er det om at få det gjort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer