Libratone er klar med nye trådløse højttalere

Zipp 2 og Zipp Mini 2 er to nye smarte trådløse højttalere fra Libratone, som har stemmestyring fra Alexa. Læs mere om de nye trådløse højttalere her.

Libratone Zipp 2 (Foto: Libratone)

Libratone Zipp 2 (Foto: Libratone)

Libratone har netop præsenteret de trådløse højttalere Zipp 2 og Zipp Mini 2. Det er de første højttalere fra Libratone, som er stemmestyret. Libratone har valgt, at det er stemmestyringsassistenten Alexa fra Amazon. Alexa taler dog kun engelsk og tysk, stadig ikke dansk.

Alexa gør det derfor muligt for dig, at kommunikere med højttalerne og styre alt fra din musik, smarthome-produkter, tjekke vejret og meget mere.

Foruden Alexa stemmestyring kommer de med 360 graders FullRoom lyd, WiFi og Bluetooth-opkobling og giver op til 12 timers batteritid.

Du kan gøre brug af Zipp 2 og Zipp Mini 2 både inde og ude og begge er udformet i et tidsløst dansk design. Der er også flere forskellige farvevarianter at vælge mellem, så du kan finde den der passer bedst hos dig.

Det er muligt, at gemme op til fem afspilningslister eller radiostationer, som derefter kan afspilles blot ved én berøring på højttaleren.

Du kan koble op til 10 højttalere sammen i et eller flere rum via enten AirPlay 2 eller SoundSpace Link.

Zipp 2 har en vejledende pris på 2.399 kroner, mens Zipp Mini 2 kan fås for 1.899 kroner. Begge højttalere er tilgængelige fra oktober måned.

Mere til historien

Amazon Alexa er konkurrent til Google Assistant og Apples Siri. Hvad man foretrækker er vidt forskelligt. Alexa har ligesom Google Assistant en dialogisk assistent, hvilket gør det nemmere at ”samtale” med stemmeassistenten.

Ny kraftig batterihøjttaler fra Sonos – Move 2

Sonos Move 2 har kraftigere lyd, længere batteritid, trådløs opladning og holder til vand.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
aLOOMI er den hyggelige havehøjttaler

HAVETECH: Hyggemusik ved havebordet og stemningen af candlelight. Det er lampehøjttaleren aLOOMI.

(mere…)
HomePod Mini test | Jeg har aldrig hørt noget så småt spille så godt

TEST: HomePod Mini lyder næsten som Sonos, selvom den er meget mindre. Jeg er imponeret!

(mere…)
Bluetooth-højttaleren der ikke ødelægger indretningen – test af aMajor 2

TEST: Bluetooth-højttaleren aMajor 2 fra danske Kreafunk er perfekt til dig, som vil have alt andet end en grim sort plastikkasse.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram