Libratone er klar med nye trådløse højttalere

0

Zipp 2 og Zipp Mini 2 er to nye smarte trådløse højttalere fra Libratone, som har stemmestyring fra Alexa. Læs mere om de nye trådløse højttalere her.

Libratone Zipp 2 (Foto: Libratone)
Libratone Zipp 2 (Foto: Libratone)

Libratone har netop præsenteret de trådløse højttalere Zipp 2 og Zipp Mini 2. Det er de første højttalere fra Libratone, som er stemmestyret. Libratone har valgt, at det er stemmestyringsassistenten Alexa fra Amazon. Alexa taler dog kun engelsk og tysk, stadig ikke dansk.

Alexa gør det derfor muligt for dig, at kommunikere med højttalerne og styre alt fra din musik, smarthome-produkter, tjekke vejret og meget mere.

Foruden Alexa stemmestyring kommer de med 360 graders FullRoom lyd, WiFi og Bluetooth-opkobling og giver op til 12 timers batteritid.

Du kan gøre brug af Zipp 2 og Zipp Mini 2 både inde og ude og begge er udformet i et tidsløst dansk design. Der er også flere forskellige farvevarianter at vælge mellem, så du kan finde den der passer bedst hos dig.

Det er muligt, at gemme op til fem afspilningslister eller radiostationer, som derefter kan afspilles blot ved én berøring på højttaleren.

Du kan koble op til 10 højttalere sammen i et eller flere rum via enten AirPlay 2 eller SoundSpace Link.

Zipp 2 har en vejledende pris på 2.399 kroner, mens Zipp Mini 2 kan fås for 1.899 kroner. Begge højttalere er tilgængelige fra oktober måned.

Mere til historien

Amazon Alexa er konkurrent til Google Assistant og Apples Siri. Hvad man foretrækker er vidt forskelligt. Alexa har ligesom Google Assistant en dialogisk assistent, hvilket gør det nemmere at ”samtale” med stemmeassistenten.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer