Samsung Galaxy Note 9 bliver tilgængelig i lilla

0

RYGTE: Ligesom forårets Galaxy S9 og S9+ bliver Samsungs kommende flagskib Galaxy Note 9 produceret i farven “Lilac Purple”.

Sådan ser den nye Samsung Note 9 muligvis ud (Foto: MSPoweruser)
Sådan ser den nye Samsung Note 9 muligvis ud (Foto: MSPoweruser)

Rygtemøllen for Galaxy Note 9 ligner til forveksling den for Galaxy S9. Og nu viser nye, lækkede pressebilleder, at den kommende telefon bliver tilgængelig i farven “Lilac Purple”. Det skriver The Nokia Blog.

Samsung lancerer dobbelt trådløs oplader til både smartphone og smartwatch

I foråret lancerede Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+. Begge telefoner blev ligesom et pressebillede antydede tilgængelige i lilla. Derfor er det meget sandsynligt, at også Galaxy Note 9 får en gang lilla lakering.

Sidste års Galaxy Note 8 var tilgængelig i stortset de samme farver som Galaxy S8 og S8+, der også blev præsenteret i 2017.

Såfremt Samsung følger den samme farve-taktik som sidste år, så kommer dets års Galaxy Note 9 i følgende farver: “Lilac Purple”, “Midnight Black” og “Coral Blue”. Siden lanceringen af forårets Galaxy-telefoner har Samsung udvidet udvalget af farver en smule. I maj kom farven “Titanium Gray” også til. Den nyeste farve er dog forbeholdt Galaxy S9+ med 256 GB intern lagerplads.

Oreo er nu installeret på hver ottende Android-telefon

Det er formodentlig ikke kun farverne på Galaxy S9 og S9+, der vil gå igen på det kommende flagskib. De seneste rygter peger nemlig på, at Galaxy Note 9 bliver tilgængelig med nogle af de samme lagerpladsmuligheder, som man finder på forårets Galaxy-flagskibe. Det vil sige 64 GB intern lagerplads og 256 GB.

Derudover peger nogle rygter på, at Galaxy Note 9 måske også kan fås med 512 GB intern lagerplads.

Samsung ventes at præsentere Galaxy Note 9 ved en event i New York den 9. august. Den europæiske lancering er angiveligt planlagt til den 24. august. Priserne skulle ligge i samme leje som sidste års Note 8. Det betyder en startpris på 7.749 kroner.

Mere til historien

Næsten alle mobilproducenter omtaler farver med mere end farvens navn. Hos Apple finder man eksempelvis “Space Gray”, mens OnePlus tilbyder sine telefoner i “Silk White”. Og altså ikke blot navnene “Grå” og “Hvid”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer