Samsung Galaxy Note 9 bliver tilgængelig i lilla

RYGTE: Ligesom forårets Galaxy S9 og S9+ bliver Samsungs kommende flagskib Galaxy Note 9 produceret i farven “Lilac Purple”.

Sådan ser den nye Samsung Note 9 muligvis ud (Foto: MSPoweruser)

Sådan ser den nye Samsung Note 9 muligvis ud (Foto: MSPoweruser)

Rygtemøllen for Galaxy Note 9 ligner til forveksling den for Galaxy S9. Og nu viser nye, lækkede pressebilleder, at den kommende telefon bliver tilgængelig i farven “Lilac Purple”. Det skriver The Nokia Blog.

Samsung lancerer dobbelt trådløs oplader til både smartphone og smartwatch

I foråret lancerede Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+. Begge telefoner blev ligesom et pressebillede antydede tilgængelige i lilla. Derfor er det meget sandsynligt, at også Galaxy Note 9 får en gang lilla lakering.

Sidste års Galaxy Note 8 var tilgængelig i stortset de samme farver som Galaxy S8 og S8+, der også blev præsenteret i 2017.

Såfremt Samsung følger den samme farve-taktik som sidste år, så kommer dets års Galaxy Note 9 i følgende farver: “Lilac Purple”, “Midnight Black” og “Coral Blue”. Siden lanceringen af forårets Galaxy-telefoner har Samsung udvidet udvalget af farver en smule. I maj kom farven “Titanium Gray” også til. Den nyeste farve er dog forbeholdt Galaxy S9+ med 256 GB intern lagerplads.

Oreo er nu installeret på hver ottende Android-telefon

Det er formodentlig ikke kun farverne på Galaxy S9 og S9+, der vil gå igen på det kommende flagskib. De seneste rygter peger nemlig på, at Galaxy Note 9 bliver tilgængelig med nogle af de samme lagerpladsmuligheder, som man finder på forårets Galaxy-flagskibe. Det vil sige 64 GB intern lagerplads og 256 GB.

Derudover peger nogle rygter på, at Galaxy Note 9 måske også kan fås med 512 GB intern lagerplads.

Samsung ventes at præsentere Galaxy Note 9 ved en event i New York den 9. august. Den europæiske lancering er angiveligt planlagt til den 24. august. Priserne skulle ligge i samme leje som sidste års Note 8. Det betyder en startpris på 7.749 kroner.

Mere til historien

Næsten alle mobilproducenter omtaler farver med mere end farvens navn. Hos Apple finder man eksempelvis “Space Gray”, mens OnePlus tilbyder sine telefoner i “Silk White”. Og altså ikke blot navnene “Grå” og “Hvid”.

Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram