Unboxing viser angiveligt Samsung Galaxy Note 9

VIDEO: En ny video kaster lys over specifikationer og design af Samsungs kommende flagskib Galaxy Note 9.

Invitation til Galaxy Note 9 event

Invitation til Galaxy Note 9 event den 9. august 2018 (Foto: Samsung)

Ny dag, nye rygter om Samsung Galaxy Note 9.

I takt med, at lanceringen for Samsung Galaxy Note 9 nærmer sig vil rygterne omkring den sydkoreanske smartphone ingen ende tage. Nu viser en ny video angiveligt hovedpersonen selv og dens specifikationer. Det skriver Pocketnow.

Samsung Galaxy Note 9 bliver dyr og tilgængelig i august

Hvis man skal tro den noget uprofessionelt udseende video, så bliver Samsungs kommende telefon i høj grad et flagskib. Skærmen måler 6,2 tommer og har samme opløsning på 2960 x 1440 som sidste års Galaxy Note 8. Ligesom de sidste mange Note-telefoner, så er der tale om Super AMOLED-skærm, der blandt andet udemærker sig ved høj kontrast.

Mest bemærkelsesværdigt i forhold til skærmen er nok, at æsken ikke beskriver en indbygget fingeraftrykslæser. En funktion, der ellers har været omtalt af flere rygter. I stedet viser videoen, at fingeraftrykslæseren fortsat bor bag på Note-telefonen. Den er dog rykket en smule sammenlignet med sidste års Note 8. Dermed finder man nu fingeraftrykslæseren umiddelbar nedenfor kameraet som det også er tilfældet på Galaxy S9.

På bagsiden af telefonen finder man et dual-kamera bestående af to gange 12 megapixels sensorer med optisk billedstabilisering på begge. Ifølge æsken er de udstyret med “Dual Pixel”. Digital Trends fortæller, at det muliggør slørret baggrund i billeder uden to kameraer. Hvorfor det er nødvendigt med både “Dual Pixel” og dual-kamera står dog hen i det uvisse.

Samsung holder fast: Galaxy Watch bliver med Tizen, siger medie

Indmaden på telefonen i videoen er udgjort af 64 GB lagerplads akkompagneret af 6 GB RAM. Andre rygter påpeger dog, at Galaxy Note 9 formodentlig bliver tilgængelig i versioner med mere lagerplads og RAM.

Samsung Galaxy Note 9 bliver præsenteret ved en event den 9. august.

Hvis du vil se unboxing af Galaxy Note 9, så kig med her:

Mere til historien

Hvis vi skal tro de seneste rygter, vil Galaxy Note 9 ved præsentation få selskab af opdateret smartur fra Samsung.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram