Unboxing viser angiveligt Samsung Galaxy Note 9

0

VIDEO: En ny video kaster lys over specifikationer og design af Samsungs kommende flagskib Galaxy Note 9.

Invitation til Galaxy Note 9 event
Invitation til Galaxy Note 9 event den 9. august 2018 (Foto: Samsung)

Ny dag, nye rygter om Samsung Galaxy Note 9.

I takt med, at lanceringen for Samsung Galaxy Note 9 nærmer sig vil rygterne omkring den sydkoreanske smartphone ingen ende tage. Nu viser en ny video angiveligt hovedpersonen selv og dens specifikationer. Det skriver Pocketnow.

Samsung Galaxy Note 9 bliver dyr og tilgængelig i august

Hvis man skal tro den noget uprofessionelt udseende video, så bliver Samsungs kommende telefon i høj grad et flagskib. Skærmen måler 6,2 tommer og har samme opløsning på 2960 x 1440 som sidste års Galaxy Note 8. Ligesom de sidste mange Note-telefoner, så er der tale om Super AMOLED-skærm, der blandt andet udemærker sig ved høj kontrast.

Mest bemærkelsesværdigt i forhold til skærmen er nok, at æsken ikke beskriver en indbygget fingeraftrykslæser. En funktion, der ellers har været omtalt af flere rygter. I stedet viser videoen, at fingeraftrykslæseren fortsat bor bag på Note-telefonen. Den er dog rykket en smule sammenlignet med sidste års Note 8. Dermed finder man nu fingeraftrykslæseren umiddelbar nedenfor kameraet som det også er tilfældet på Galaxy S9.

På bagsiden af telefonen finder man et dual-kamera bestående af to gange 12 megapixels sensorer med optisk billedstabilisering på begge. Ifølge æsken er de udstyret med “Dual Pixel”. Digital Trends fortæller, at det muliggør slørret baggrund i billeder uden to kameraer. Hvorfor det er nødvendigt med både “Dual Pixel” og dual-kamera står dog hen i det uvisse.

Samsung holder fast: Galaxy Watch bliver med Tizen, siger medie

Indmaden på telefonen i videoen er udgjort af 64 GB lagerplads akkompagneret af 6 GB RAM. Andre rygter påpeger dog, at Galaxy Note 9 formodentlig bliver tilgængelig i versioner med mere lagerplads og RAM.

Samsung Galaxy Note 9 bliver præsenteret ved en event den 9. august.

Hvis du vil se unboxing af Galaxy Note 9, så kig med her:

Mere til historien

Hvis vi skal tro de seneste rygter, vil Galaxy Note 9 ved præsentation få selskab af opdateret smartur fra Samsung.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer