Samsung Galaxy Note 9 bliver dyr og tilgængelig i august

63

RYGTE: Samsungs kommende flagskib bliver ligesom sin forgænger ikke helt billig. Galaxy Note 9 bliver tilgængelig inden udgangen af august.

Sådan ser den nye Samsung Note 9 muligvis ud (Foto: MSPoweruser)
Note-fans skal ikke sætte næsen op efter et nyt design. Galaxy Note 9 kommer formodentlig til at ligne dens forgænger. (Foto: MSPoweruser)

Vi ved allerede, hvornår Samsung vil præsentere efterfølgeren til Galaxy Note 8. Og nu peger nye rygter på, at Galaxy Note 9 kan finde vej til forbrugernes hænder inden kalenderen skal vendes til september. Det skriver GSMArena, der referer til den polske tech-hjemmeside Spider’s Web.

Flere detaljer om Samsung Galaxy Note 9 afsløret

Spider’s Web er kommet i besiddelse af oplysninger fra en Samsung-medarbejder ved et såkaldt pre-brief event vedrørende Galaxy Note 9. Her skulle Samsungs ansatte angiveligt have afsløret, at Galaxy Note 9 bliver tilgængelig i Polen den 24. august.

Sidste års Galaxy Note 8 blev tilgængelig i de fleste europæiske lande den samme dag. Det er derfor meget sandsynligt, at Galaxy Note 9 bliver tilgængelig i danske butikker den 24. august. Ifølge Spider’s Web er det muligt at forudbestille Note 9 umiddelbart efter præsentationen den 9. august.

Nye rygter: Samsung Galaxy Note 9 får stort batteri

Den polske tech-hjemmeside er også kommet i besiddelse af oplysninger omkring prisen på Galaxy Note 9. Disse skulle angiveligt ligne dem, man finder for Galaxy Note 8. Det betyder, at Note 9 starter ved 7.749 kroner. Man skulle dog få mere intern lagerplads. Samsung har efter sigende øget den mindste lagerplads fra 64 GB til 128 GB.

Samsung Galaxy Note 9 bliver ifølge flere rygter tilgængelige i flere versioner med varierende mænger lagerplads og hukommelse. RAM skulle være enten 6 eller 8 GB. Mens den interne lagerplads findes som enten 128, 256 eller 512 GB.

Det er uvist, hvor meget 256 eller 512 GB lagerplads kommer til at koste. Men ifølge Samsungs hjemmeside koster det 800 kroner at gå fra 64 GB lagerplads til 256 GB på Samsung Galaxy S9+. 

Mere til historien

Den første Samsung Galaxy Note så dagens lys i 2011.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
63 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer