Samsung holder fast: Galaxy Watch bliver med Tizen, siger medie

33

Samsungs nye smartwatch bliver stemmestyret af Bixby, skriver medie. Således skifter Samsung ikke fra Tizen til Android Wear.

Mediet Pocketnow insisterer på at vide, at det kommende smartwatch fra Samsung – som formentlig kommer til at hedde Galaxy Watch – vil have den stemmestyrede service Bixby indbygget. Således hamrer mediet nærmest en pæl igennem, at Samsung overraskende ville skifte styresystem fra deres eget Tizen til fordel for Android Wear.

Bixby er Samsungs eget produkt og det giver således mening, at det kommende smartwatch fortsat vil styres af Tizen.

Pocketnow skriver blandt andet: “Ifølge nye oplysninger vil smartwatchet komme med Tizen 4.0, der er den nyeste version af operativsystemet”.

Pocketnow ser samtidig logikken i ikke at skifte til Android Wear, som mange konkurrenters smartwatches styres af. Pocketnow skriver nemlig videre:

– “Forhåbentlig ser vi en opdatering snart, men i mellemtiden kan vi i det mindste være sikre på, at Bixby vil være til stede i Galaxy Watch, og at det kan være Samsungs hensigt at gøre det til et af sine vigtigste salgsargumenter”.

Det nye skud på smartwear-markedet fra Samsung ventes præsenteret – sammen med Galaxy Note 9 – den 9. august i New York, og ZDNet Korea skriver at salget vil begynde 24. august 2018.

Mere til historien

Rygterne om Galaxy Watch indeholder også et kraftigere batteri. Det skulle angiveligt yde 470 mAh eller næsten 100 mAh mere end det man finder i det nuværende Gear S3. Holder det rygte vil det betyde en imponerende batteritid.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
33 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer