Samsung holder fast: Galaxy Watch bliver med Tizen, siger medie

Samsungs nye smartwatch bliver stemmestyret af Bixby, skriver medie. Således skifter Samsung ikke fra Tizen til Android Wear.

Mediet Pocketnow insisterer på at vide, at det kommende smartwatch fra Samsung – som formentlig kommer til at hedde Galaxy Watch – vil have den stemmestyrede service Bixby indbygget. Således hamrer mediet nærmest en pæl igennem, at Samsung overraskende ville skifte styresystem fra deres eget Tizen til fordel for Android Wear.

Bixby er Samsungs eget produkt og det giver således mening, at det kommende smartwatch fortsat vil styres af Tizen.

Pocketnow skriver blandt andet: “Ifølge nye oplysninger vil smartwatchet komme med Tizen 4.0, der er den nyeste version af operativsystemet”.

Pocketnow ser samtidig logikken i ikke at skifte til Android Wear, som mange konkurrenters smartwatches styres af. Pocketnow skriver nemlig videre:

– “Forhåbentlig ser vi en opdatering snart, men i mellemtiden kan vi i det mindste være sikre på, at Bixby vil være til stede i Galaxy Watch, og at det kan være Samsungs hensigt at gøre det til et af sine vigtigste salgsargumenter”.

Det nye skud på smartwear-markedet fra Samsung ventes præsenteret – sammen med Galaxy Note 9 – den 9. august i New York, og ZDNet Korea skriver at salget vil begynde 24. august 2018.

Mere til historien

Rygterne om Galaxy Watch indeholder også et kraftigere batteri. Det skulle angiveligt yde 470 mAh eller næsten 100 mAh mere end det man finder i det nuværende Gear S3. Holder det rygte vil det betyde en imponerende batteritid.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram