Samsung holder fast: Galaxy Watch bliver med Tizen, siger medie

Samsungs nye smartwatch bliver stemmestyret af Bixby, skriver medie. Således skifter Samsung ikke fra Tizen til Android Wear.

Mediet Pocketnow insisterer på at vide, at det kommende smartwatch fra Samsung – som formentlig kommer til at hedde Galaxy Watch – vil have den stemmestyrede service Bixby indbygget. Således hamrer mediet nærmest en pæl igennem, at Samsung overraskende ville skifte styresystem fra deres eget Tizen til fordel for Android Wear.

Bixby er Samsungs eget produkt og det giver således mening, at det kommende smartwatch fortsat vil styres af Tizen.

Pocketnow skriver blandt andet: “Ifølge nye oplysninger vil smartwatchet komme med Tizen 4.0, der er den nyeste version af operativsystemet”.

Pocketnow ser samtidig logikken i ikke at skifte til Android Wear, som mange konkurrenters smartwatches styres af. Pocketnow skriver nemlig videre:

– “Forhåbentlig ser vi en opdatering snart, men i mellemtiden kan vi i det mindste være sikre på, at Bixby vil være til stede i Galaxy Watch, og at det kan være Samsungs hensigt at gøre det til et af sine vigtigste salgsargumenter”.

Det nye skud på smartwear-markedet fra Samsung ventes præsenteret – sammen med Galaxy Note 9 – den 9. august i New York, og ZDNet Korea skriver at salget vil begynde 24. august 2018.

Mere til historien

Rygterne om Galaxy Watch indeholder også et kraftigere batteri. Det skulle angiveligt yde 470 mAh eller næsten 100 mAh mere end det man finder i det nuværende Gear S3. Holder det rygte vil det betyde en imponerende batteritid.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram