Samsungs næste smartwatch skifter navn

Nyt navn, nyt styresystem og kraftigere batteri synes at være ganske vist, når Samsung sender nyt smartwatch på markedet.

Endnu en gang viser rygtebørsen, at være en pålidelig kilde i forhold til, hvad der er på vej ud fra udviklernes - formentlig - hermetisk lukkede rum hos de store tech-fabrikanter.

Denne gang synes rygtebørsen nemlig, at få ret i at Samsung siger farvel til navnet "Gear" på de kommende smartwatches.

Således har hollandske Galaxy Club spottet et logo, hvor det tydeligt fremgår, at den sydkoreanske elektronikgigant skifter "Gear" ud med det mere præcise "Galaxy Watch".

Galaxy Club skriver, at det kommende smartwatch for nemheds skyld er blevet kaldt "Gear S4" i længere tid, men at Samsung skulle have registreret varemærket "Galaxy Watch" allerede for en måned eller to siden.

Nyt styresystem

For nogle dage siden samlede vi op på rygterne om netop Samsungs forventede, nye smartwatch.

Og en af de store ændringer, som ventes er et overraskende skifte af styresystem. Således mener rygtebørsen at vide, at Samsung dropper dets eget styresystem Tizen til fordel for Android Wear, som man finder hos nogle af konkurrenterne.

Analyser har ellers vist, at Tizen er mere populært end Android Wear. Og det selvom Android Wear er at finde på et hav af forskellige smartwatches.

Imponerende batteritid

En anden - og ikke uvæsentlig - ting som rygterne peger imod er, at Samsung opgraderer deres smartwatch med et kraftigere batteri.

Det skulle angiveligt yde 470 mAh eller næsten 100 mAh mere end det man finder i det nuværende Gear S3, som er det seneste Samsung smartwatch vi har anmeldt.

Holder det rygte vil det betyde en imponerende batteritid.

Mere til historien

Mens rygtebørsen synes sikker i ovenstående er det uvist, hvornår efterfølgeren til Galaxy Gear S3 lancereres eller bare præsenteres. Men til august ventes Samsung at præsentere Galaxy Note 9 - mon ikke Samsung samme dato også har "Galaxy Watch" oppe i ærmet?

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Apple Watch Series 9 får opgradering af ydelsen

En ny processor skulle blive en realitet i Apple Watch Series 9,. Det betyder måske længere batteritid.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram