Samsungs næste smartwatch skifter navn

Nyt navn, nyt styresystem og kraftigere batteri synes at være ganske vist, når Samsung sender nyt smartwatch på markedet.

Endnu en gang viser rygtebørsen, at være en pålidelig kilde i forhold til, hvad der er på vej ud fra udviklernes – formentlig – hermetisk lukkede rum hos de store tech-fabrikanter.

Denne gang synes rygtebørsen nemlig, at få ret i at Samsung siger farvel til navnet “Gear” på de kommende smartwatches.

Således har hollandske Galaxy Club spottet et logo, hvor det tydeligt fremgår, at den sydkoreanske elektronikgigant skifter “Gear” ud med det mere præcise “Galaxy Watch”.

Galaxy Club skriver, at det kommende smartwatch for nemheds skyld er blevet kaldt “Gear S4” i længere tid, men at Samsung skulle have registreret varemærket “Galaxy Watch” allerede for en måned eller to siden.

Nyt styresystem

For nogle dage siden samlede vi op på rygterne om netop Samsungs forventede, nye smartwatch.

Og en af de store ændringer, som ventes er et overraskende skifte af styresystem. Således mener rygtebørsen at vide, at Samsung dropper dets eget styresystem Tizen til fordel for Android Wear, som man finder hos nogle af konkurrenterne.

Analyser har ellers vist, at Tizen er mere populært end Android Wear. Og det selvom Android Wear er at finde på et hav af forskellige smartwatches.

Imponerende batteritid

En anden – og ikke uvæsentlig – ting som rygterne peger imod er, at Samsung opgraderer deres smartwatch med et kraftigere batteri.

Det skulle angiveligt yde 470 mAh eller næsten 100 mAh mere end det man finder i det nuværende Gear S3, som er det seneste Samsung smartwatch vi har anmeldt.

Holder det rygte vil det betyde en imponerende batteritid.

Mere til historien

Mens rygtebørsen synes sikker i ovenstående er det uvist, hvornår efterfølgeren til Galaxy Gear S3 lancereres eller bare præsenteres. Men til august ventes Samsung at præsentere Galaxy Note 9 – mon ikke Samsung samme dato også har “Galaxy Watch” oppe i ærmet?

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Galaxy A55 og Galaxy A35 er klar i handlen

Samsung er klar med deres nye Galaxy A-modeller på det danske marked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram