Samsung lancerer dobbelt trådløs oplader til både smartphone og smartwatch

1

Samsung overhaler Apple og lancerer med stor sandsynlighed en ny trådløs oplader samtidig med lanceringen af  Galaxy Note 9 og Galaxy Watch i New York den 9. august.

Samsung Wireless Charger Duo
Samsung Wireless Charger Duo (EP-N6100) (Foto: Letsgodigital)

Glem Airpower. Eller måske nærmere glem at Airpower ifølge rygter formentlig nok en gang er forsinket og formentlig først kommer til efteråret.

Netop er nu er Samsung mere interessant og et brandvarmt emne på de dele af internettet, som snakker om og udveksler mere eller mindre valide oplysninger om producenterne af smartphones og relaterede gadgets.

Således har Samsung tilsyneladende mere end en ny smartphone og et ditto watch med til New York den 9. august. Her ventes det sydkoreanske tech-konglomerat, at afsløre Galaxy Note 9 og smarturet Galaxy Watch, som på navnesiden afsløser Gear-serien, men oven i hatten skulle det nu være ganske vist, at Samsung også kommer med en ny smart oplader.

Ifølge Roland Quandt fra Winfuture.de har Samsung sin egen trådløse oplader klar til lancering.

STORTEST: Her er de bedste trådløse opladere

Det er næsten et år siden Apple annoncerede deres Airpower, som er en trådløs “oplademåtte” til forskellige Apple-gadgets som iPhone og Apple Watch, men Apple-aficionados verden over er sat på hold.

I stedet ser det ud til, at Samsung overhaler den Cupertino-baserede tech-kæmpe med en opladningsløsning af de interessante.

Ifølge Roland Quandt vil opladeren få navnet Samsung Wireless Charger Duo (EP-N6100) og kan hurtig-oplade to telefoner eller én telefon og ét Galaxy Watch samtidigt.

Samsung Wireless Charger Duo er efter al sandsynlighed klar til salg kort efter lanceringen.

Mspoweruser og en række andre medier bringer billeder af kassen/indpakningen til Samsung Wireless Charger Duo. Er billederne ægte bekræfter de samtidig det ventede navnskifte på Samsungs smartwatch. På siden af kassen står der nemlig “Galaxy Watch”.

Mere til historien

Modsat konkurrenterne så kan AirPower tilsyneladende oplade tre enheder på samme tid. Og det er særligt udfordrende. Forlydender siger, at en af Apples udfordringer er de spoler, der skal transmittere strømmen til enhederne, kommer til at ligge oven på hinanden. Læs mere om Apples oplader-kvababbelser her

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer