Analytiker: Her er Apples efterårs-kollektion

0

Nye iPhones, iPads, Apple Watches, AirPower og Mac mini er på tegnebrættet til dette efterår. Læs her hvad du kan forvente.

Apples mindste stationær, Mac mini, kan efter fire års ventetid modtage en opdatering. (Foto: Apple)

Apple-fans kan godt begynde at glæde sig. For efteråret kommer angiveligt til at byde på opdatering af store dele af Apples line-up. Det rapporterer 9To5mac, der refererer til Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo fra TF International Securities.

iOS 11.4.1 sikrer iPhones og iPads mod angreb via lightning-port

Ikke overraskende spår Kuo, at Apple vil præsentere tre nye iPhones. En opdateret iPhone med 5,8 tommer OLED-skærm, en iPhone med OLED-skærm på 6,5 tommer samt en iPhone med LCD-skærm på 6,1 tommer. Du kan læse mere om de tre iPhones her.

Mere opsigtsvækkende er måske opdateringerne til det resterende line-up. Apple vil angiveligt udstyre iPad Pro i begge størrelser med Face ID, som man kender fra iPhone X. Det betyder efter sigende også et farvel til hjem-knappen.

Desuden vil iPad Pro med 10,5 tommer skærm blive droppet og i stedet vil Apple præsentere en iPad Pro med 11 tommer skærm. iPad Pro med 12,9 tommer skræm vil dog fortsat eksistere.

Sammen med opgraderede iPads vil Apple ifølge Kuo opdaterer indmaden i næsten alle Mac-computere. Det inkluderer også Mac mini, der ifølge MacRumors ikke har set opdatering siden oktober 2014. Ved siden af de eksisterende Mac-produkter vil Apple efter sigende også præsentere en billigere Mac-computer, der muligvis skal erstatte MacBook Air; Apples pt. billigste bærbar.

Efter rygterne har været i omløb af Apple præsenteret 2018-versioner af MacBook Pro.

GUIDEHer er de bedste trådløse opladere

Apple Watch får angiveligt også en overhaling så skærmstørrelserne bliver opgraderet til 1,57 og 1,78 tommer fremfor de nuværende 1,5 og 1,65 tommer. De nye ure vil sammen med iPhones kunne blive opladet på Apples trådløse oplader kaldet AirPower, der har oplevet flere forsinkelser.

Apple ventes at præsentere de nye iPhones ved en event i september. Historisk set har Apple præsenteret nye efterårs-Macs i oktober. 

Mere til historien

Ming-Chi Kuo har en lang fortid som spåmand omkring Apple og dets produkter. Tidligere i år så det ellers ud til, at Kuo var træt af den rolle. Men alligevel spår Kuo fortsat løs.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer