Analytiker: Her er Apples efterårs-kollektion

Nye iPhones, iPads, Apple Watches, AirPower og Mac mini er på tegnebrættet til dette efterår. Læs her hvad du kan forvente.

Apples mindste stationær, Mac mini, kan efter fire års ventetid modtage en opdatering. (Foto: Apple)

Apple-fans kan godt begynde at glæde sig. For efteråret kommer angiveligt til at byde på opdatering af store dele af Apples line-up. Det rapporterer 9To5mac, der refererer til Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo fra TF International Securities.

iOS 11.4.1 sikrer iPhones og iPads mod angreb via lightning-port

Ikke overraskende spår Kuo, at Apple vil præsentere tre nye iPhones. En opdateret iPhone med 5,8 tommer OLED-skærm, en iPhone med OLED-skærm på 6,5 tommer samt en iPhone med LCD-skærm på 6,1 tommer. Du kan læse mere om de tre iPhones her.

Mere opsigtsvækkende er måske opdateringerne til det resterende line-up. Apple vil angiveligt udstyre iPad Pro i begge størrelser med Face ID, som man kender fra iPhone X. Det betyder efter sigende også et farvel til hjem-knappen.

Desuden vil iPad Pro med 10,5 tommer skærm blive droppet og i stedet vil Apple præsentere en iPad Pro med 11 tommer skærm. iPad Pro med 12,9 tommer skræm vil dog fortsat eksistere.

Sammen med opgraderede iPads vil Apple ifølge Kuo opdaterer indmaden i næsten alle Mac-computere. Det inkluderer også Mac mini, der ifølge MacRumors ikke har set opdatering siden oktober 2014. Ved siden af de eksisterende Mac-produkter vil Apple efter sigende også præsentere en billigere Mac-computer, der muligvis skal erstatte MacBook Air; Apples pt. billigste bærbar.

Efter rygterne har været i omløb af Apple præsenteret 2018-versioner af MacBook Pro.

GUIDEHer er de bedste trådløse opladere

Apple Watch får angiveligt også en overhaling så skærmstørrelserne bliver opgraderet til 1,57 og 1,78 tommer fremfor de nuværende 1,5 og 1,65 tommer. De nye ure vil sammen med iPhones kunne blive opladet på Apples trådløse oplader kaldet AirPower, der har oplevet flere forsinkelser.

Apple ventes at præsentere de nye iPhones ved en event i september. Historisk set har Apple præsenteret nye efterårs-Macs i oktober. 

Mere til historien

Ming-Chi Kuo har en lang fortid som spåmand omkring Apple og dets produkter. Tidligere i år så det ellers ud til, at Kuo var træt af den rolle. Men alligevel spår Kuo fortsat løs.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram