YouSee overtager mobilselskab fra Coop

Coop lukker i år deres mobilselskab. Coop-medlemmer kan fortsat opspare bonus, hvis de er mobilkunder hos YouSee.

Coop Mobil priser pr. 14. juni 2018 (Kilde: MereMobil.dk)

Coop Mobil priser pr. 14. juni 2018 (Kilde: MereMobil.dk)

I løbet af i år vil dagligvaregiganten Coop nedlægge sit eget mobilselskab. Coop indgår i stedet et samarbejde med TDC-ejede YouSee. Det betyder de 1,75 millioner Coop-medlemmer i stedet kan opspare penge og point på Coop-kortet, hvis de har YouSee som teleselskab.

Det starter fredag den 15. juni 2018.

 – Du kan betale med mobilen i Coops butikker

Kort og godt betyder det, at kunderne vil få 5 procent af prisen på mobilabonnementet overført til deres Coop-konto. Det skriver Business.dk.

Coop Mobil priser pr. 14. juni 2018 (Kilde: MereMobil.dk)

Coop Mobil priser pr. 14. juni 2018 (Kilde: MereMobil.dk)

Hos Coop Mobil får kunderne på nuværende tidspunkt 7 procent i bonus.

YouSee er også klar med en velkomst til de Coop-medlemmer, der ikke er kunde hos YouSee endnu. De giver nemlig 250 kroner i velkomstbonus den første måned.

– ”For os handler det om at levere tilbud, som giver værdi, til medlemmerne. Her står mobiltelefoni højt på listen. Med fem procents bonus til medlemskontoen eller Coops app, som 900.000 har downloadet, øger vi kundeloyaliteten hos både YouSee og Coop. YouSee er en spændende partner, fordi de har mere på hylden, nemlig også bredbånd og TV, så dette er første skridt mod forhåbentlig flere aftaler med YouSee om en komplet mediepakke,” siger Anders Mittag, direktør for Coops medlemsprogram og digitale kanaler til Business.dk.

Det er uvist, hvor mange kunder Coop Mobil har i dag. Men måske vil flere YouSee-kunder, der også er medlem i Coop blive glade for den nye aftale. Har de et abonnement til 199 kroner om måneden vil det blive cirka 10 kroner billigere med den nye aftale. Denne besparelse indsættes på deres Coop-konto.

 – YouSee går 3 i bedene – åbner for roaming i USA og Tyrkiet

YouSee ser også på det nye samarbejde med positive øjne.

– ”YouSee har en million mobilkunder, og der er selvfølgelig et stort overlap med Coop-medlemmerne men også en stor mulighed for at få flere til at skifte til og købe mere hos YouSee,” lyder det blandt andet fra Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

Mere til historien

Coop Mobil har eksisteret siden 2012 og er af samme type, som Netto’s NetTalk. Der er tale om ”færdigpakker”, som TDC har solgt til Coop og Dansk Supermarked.

Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig – læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram