YouSee overtager mobilselskab fra Coop

Coop lukker i år deres mobilselskab. Coop-medlemmer kan fortsat opspare bonus, hvis de er mobilkunder hos YouSee.

Coop Mobil priser pr. 14. juni 2018 (Kilde: MereMobil.dk)

Coop Mobil priser pr. 14. juni 2018 (Kilde: MereMobil.dk)

I løbet af i år vil dagligvaregiganten Coop nedlægge sit eget mobilselskab. Coop indgår i stedet et samarbejde med TDC-ejede YouSee. Det betyder de 1,75 millioner Coop-medlemmer i stedet kan opspare penge og point på Coop-kortet, hvis de har YouSee som teleselskab.

Det starter fredag den 15. juni 2018.

 - Du kan betale med mobilen i Coops butikker

Kort og godt betyder det, at kunderne vil få 5 procent af prisen på mobilabonnementet overført til deres Coop-konto. Det skriver Business.dk.

Coop Mobil priser pr. 14. juni 2018 (Kilde: MereMobil.dk)

Coop Mobil priser pr. 14. juni 2018 (Kilde: MereMobil.dk)

Hos Coop Mobil får kunderne på nuværende tidspunkt 7 procent i bonus.

YouSee er også klar med en velkomst til de Coop-medlemmer, der ikke er kunde hos YouSee endnu. De giver nemlig 250 kroner i velkomstbonus den første måned.

- ”For os handler det om at levere tilbud, som giver værdi, til medlemmerne. Her står mobiltelefoni højt på listen. Med fem procents bonus til medlemskontoen eller Coops app, som 900.000 har downloadet, øger vi kundeloyaliteten hos både YouSee og Coop. YouSee er en spændende partner, fordi de har mere på hylden, nemlig også bredbånd og TV, så dette er første skridt mod forhåbentlig flere aftaler med YouSee om en komplet mediepakke,” siger Anders Mittag, direktør for Coops medlemsprogram og digitale kanaler til Business.dk.

Det er uvist, hvor mange kunder Coop Mobil har i dag. Men måske vil flere YouSee-kunder, der også er medlem i Coop blive glade for den nye aftale. Har de et abonnement til 199 kroner om måneden vil det blive cirka 10 kroner billigere med den nye aftale. Denne besparelse indsættes på deres Coop-konto.

 - YouSee går 3 i bedene - åbner for roaming i USA og Tyrkiet

YouSee ser også på det nye samarbejde med positive øjne.

- ”YouSee har en million mobilkunder, og der er selvfølgelig et stort overlap med Coop-medlemmerne men også en stor mulighed for at få flere til at skifte til og købe mere hos YouSee,” lyder det blandt andet fra Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

Mere til historien

Coop Mobil har eksisteret siden 2012 og er af samme type, som Netto’s NetTalk. Der er tale om ”færdigpakker”, som TDC har solgt til Coop og Dansk Supermarked.

TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram