Patent viser Motorola med foldbar skærm

RYGTE: Motorola arbejder angiveligt på at give klaptelefonen et comeback – men nu skal der være mere skærm end i 00’erne.

Motorolas patent giver flere forslag til, hvordan en foldbar smartphone-skræm kan se ud. (Foto: LetsGoDigital / Motorola)

Listen over smartphone-producenter der arbejder på en telefon med foldbar skærm, er lige blevet én længere. Det står klart, da Motorola også har meldt sig ind i kapløbet. Det skriver LetsGoDigital, der er kommet i besiddelse af et patent fra Motorola.

Dermed tæller listen over smartphone-producenter, der arbejder på telefoner med skærme, som kan foldes blandt andre SamsungApple og nu også Motorola.

Nye billeder viser kasseret, foldbar Samsung-smartphone

Motorlas bud på en foldbar skærm til smartphones adskiller sig fra de andre producenters løsninger, da den inkorporerer et varmeelement. Elementet skal tilsyneladende placeres i hængslet. Her kan de så afgive varme, der er med til at “rette” skærmen ud, når den har været foldet.

Patentet viser også, at Motorola forestiller sig en skærm, der kan bøje to steder. Begge steder skal der være varmeelementer, der kan “rette” skærmen ud, når den har været bøjet.

I begge situationer vil der være tale om en OLED-skærm. Dermed vil Motorola bruge samme teknologi, som også Samsungs patent lægger op til. Det skyldes, at OLED pt. er den eneste skærm-teknologi, der kan tåle at blive foldet.

Banan-mobilen Nokia 8110 4G er på vej i handlen

Det er uvist om Motorolas patent bliver til virkelighed. Tidligere har Samsung lovet, at man vil lancere en telefon med foldbar skærm i 2018. Denne skulle angiveligt tilhøre Note-serien, som snart bliver præsenteret i ny udgave. Det kan du læse mere om her. 

Mere til historien

I dag er det allerede muligt at få folde-smartphones. Et eksempel på dette er ZTE Axon M. Modsat Motorolas patent har telefonen to skærme. Der er altså en lille streg imellem dem, når det ligger side om side.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram