Patent viser Motorola med foldbar skærm

0

RYGTE: Motorola arbejder angiveligt på at give klaptelefonen et comeback – men nu skal der være mere skærm end i 00’erne.

Motorolas patent giver flere forslag til, hvordan en foldbar smartphone-skræm kan se ud. (Foto: LetsGoDigital / Motorola)

Listen over smartphone-producenter der arbejder på en telefon med foldbar skærm, er lige blevet én længere. Det står klart, da Motorola også har meldt sig ind i kapløbet. Det skriver LetsGoDigital, der er kommet i besiddelse af et patent fra Motorola.

Dermed tæller listen over smartphone-producenter, der arbejder på telefoner med skærme, som kan foldes blandt andre SamsungApple og nu også Motorola.

Nye billeder viser kasseret, foldbar Samsung-smartphone

Motorlas bud på en foldbar skærm til smartphones adskiller sig fra de andre producenters løsninger, da den inkorporerer et varmeelement. Elementet skal tilsyneladende placeres i hængslet. Her kan de så afgive varme, der er med til at “rette” skærmen ud, når den har været foldet.

Patentet viser også, at Motorola forestiller sig en skærm, der kan bøje to steder. Begge steder skal der være varmeelementer, der kan “rette” skærmen ud, når den har været bøjet.

I begge situationer vil der være tale om en OLED-skærm. Dermed vil Motorola bruge samme teknologi, som også Samsungs patent lægger op til. Det skyldes, at OLED pt. er den eneste skærm-teknologi, der kan tåle at blive foldet.

Banan-mobilen Nokia 8110 4G er på vej i handlen

Det er uvist om Motorolas patent bliver til virkelighed. Tidligere har Samsung lovet, at man vil lancere en telefon med foldbar skærm i 2018. Denne skulle angiveligt tilhøre Note-serien, som snart bliver præsenteret i ny udgave. Det kan du læse mere om her. 

Mere til historien

I dag er det allerede muligt at få folde-smartphones. Et eksempel på dette er ZTE Axon M. Modsat Motorolas patent har telefonen to skærme. Der er altså en lille streg imellem dem, når det ligger side om side.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer