Patent viser Motorola med foldbar skærm

RYGTE: Motorola arbejder angiveligt på at give klaptelefonen et comeback – men nu skal der være mere skærm end i 00’erne.

Motorolas patent giver flere forslag til, hvordan en foldbar smartphone-skræm kan se ud. (Foto: LetsGoDigital / Motorola)

Listen over smartphone-producenter der arbejder på en telefon med foldbar skærm, er lige blevet én længere. Det står klart, da Motorola også har meldt sig ind i kapløbet. Det skriver LetsGoDigital, der er kommet i besiddelse af et patent fra Motorola.

Dermed tæller listen over smartphone-producenter, der arbejder på telefoner med skærme, som kan foldes blandt andre SamsungApple og nu også Motorola.

Nye billeder viser kasseret, foldbar Samsung-smartphone

Motorlas bud på en foldbar skærm til smartphones adskiller sig fra de andre producenters løsninger, da den inkorporerer et varmeelement. Elementet skal tilsyneladende placeres i hængslet. Her kan de så afgive varme, der er med til at “rette” skærmen ud, når den har været foldet.

Patentet viser også, at Motorola forestiller sig en skærm, der kan bøje to steder. Begge steder skal der være varmeelementer, der kan “rette” skærmen ud, når den har været bøjet.

I begge situationer vil der være tale om en OLED-skærm. Dermed vil Motorola bruge samme teknologi, som også Samsungs patent lægger op til. Det skyldes, at OLED pt. er den eneste skærm-teknologi, der kan tåle at blive foldet.

Banan-mobilen Nokia 8110 4G er på vej i handlen

Det er uvist om Motorolas patent bliver til virkelighed. Tidligere har Samsung lovet, at man vil lancere en telefon med foldbar skærm i 2018. Denne skulle angiveligt tilhøre Note-serien, som snart bliver præsenteret i ny udgave. Det kan du læse mere om her. 

Mere til historien

I dag er det allerede muligt at få folde-smartphones. Et eksempel på dette er ZTE Axon M. Modsat Motorolas patent har telefonen to skærme. Der er altså en lille streg imellem dem, når det ligger side om side.

Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram