Nye billeder viser kasseret, foldbar Samsung-smartphone

RYGTE: Samsung har droppet udviklingen af en foldbar telefon. Nu viser nye billeder, hvad Samsung satte en stopper for.

Samsungs “Project V” var ikke nogen lille telefon. (Foto: AndroidPolice)

Forestil dig en telefon med hængsler som en bærbar-computer. Men i stedet for tastatur og skærm, så har den to skærme. Den tanke kunne meget vel være blevet til virkelighed. Men af ukendte grund aflyste Samsung angiveligt sine planer. Men nu viser nye billeder, hvordan prototypen så ud. Det skriver AndroidPolice, der har kigger nærmere på billederne.

Nye rygter: Samsung Galaxy Note 9 får stort batteri

Telefonen er kendt som “Project V” og blev angiveligt udviklet omkring 2015 og 2016. Af ukendte årsager blev modellen aldrig markedsført. Telefonen har to skærme som er forbundet via et hængsel. Det resulterer i, at man kan vende skærmene, så de har ryggen mod hinanden. Det er også muligt at folde telefonen, så man har én stor skærm.

Det er ikke første gang, at rygter beskriver en foldbar Samsung-telefon. Tidligere i år verserede der nye rygter om en foldbar Samsung-smartphone med en skærm på 7,3 tommer. Hvis man skal tro AndroidPolice, så er det ikke denne model, som billederne viser. I stedet er der tale om en gammel model, som Samsung har droppet af videreudvikle.

Apple arbejder angiveligt på en foldbar iPhone

Samsung er langt fra en den eneste producent, der arbejder på en foldbar telefon. Også Apple skulle angiveligt være interesserede i en iPhone med foldbare egenskaber.

Hos kinesiske ZTE er man allerede foran Apple og Samsung. Den kinesiske mobilproducent har i slutningen af 2017 lanceret en foldbar telefon. Det skriver AndroidPolice. Så hvis man ikke kan vente på de store producenter, så kan man allerede nu få en foldbar smartphone.

Samsung Project V

Project V (Foto: AndroidPolice)

Mere til historien

Apples og Samsungs måske kommende foldbare-telefoner bliver noget mere avanceret end det, man kan se på billederne her i historien. Det bliver efter rygterne at dømme hele skærmen, der kan folde.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram