Nye billeder viser kasseret, foldbar Samsung-smartphone

11

RYGTE: Samsung har droppet udviklingen af en foldbar telefon. Nu viser nye billeder, hvad Samsung satte en stopper for.

Samsungs “Project V” var ikke nogen lille telefon. (Foto: AndroidPolice)

Forestil dig en telefon med hængsler som en bærbar-computer. Men i stedet for tastatur og skærm, så har den to skærme. Den tanke kunne meget vel være blevet til virkelighed. Men af ukendte grund aflyste Samsung angiveligt sine planer. Men nu viser nye billeder, hvordan prototypen så ud. Det skriver AndroidPolice, der har kigger nærmere på billederne.

Nye rygter: Samsung Galaxy Note 9 får stort batteri

Telefonen er kendt som “Project V” og blev angiveligt udviklet omkring 2015 og 2016. Af ukendte årsager blev modellen aldrig markedsført. Telefonen har to skærme som er forbundet via et hængsel. Det resulterer i, at man kan vende skærmene, så de har ryggen mod hinanden. Det er også muligt at folde telefonen, så man har én stor skærm.

Det er ikke første gang, at rygter beskriver en foldbar Samsung-telefon. Tidligere i år verserede der nye rygter om en foldbar Samsung-smartphone med en skærm på 7,3 tommer. Hvis man skal tro AndroidPolice, så er det ikke denne model, som billederne viser. I stedet er der tale om en gammel model, som Samsung har droppet af videreudvikle.

Apple arbejder angiveligt på en foldbar iPhone

Samsung er langt fra en den eneste producent, der arbejder på en foldbar telefon. Også Apple skulle angiveligt være interesserede i en iPhone med foldbare egenskaber.

Hos kinesiske ZTE er man allerede foran Apple og Samsung. Den kinesiske mobilproducent har i slutningen af 2017 lanceret en foldbar telefon. Det skriver AndroidPolice. Så hvis man ikke kan vente på de store producenter, så kan man allerede nu få en foldbar smartphone.

Samsung Project V
Project V (Foto: AndroidPolice)

Mere til historien

Apples og Samsungs måske kommende foldbare-telefoner bliver noget mere avanceret end det, man kan se på billederne her i historien. Det bliver efter rygterne at dømme hele skærmen, der kan folde.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer