Motorola fokuserer hårdt på ’value-for-money’

Det er ikke smartphones til over 5.000 kroner, som skal lokke køberne. Det skal fornuftige specifikationer til den halve pris. Læs mere om Motorolas nye line-up her.

Moto G6 Plus, Moto G6 og Moto G6 Play, med fornavnet Motorola, er den nye serie af prisvenlige smartphones, der kommer på markedet dette halvår.

Motorola har tilsyneladende valgt en strategi hvor mellemklasse-markedet angribes hårdt med en byge af telefoner, til at dække de forskellige prisspænd af.

Dette forår ser det ud til at handle om ”value-for-money”.

– “Markedet fokuserer primært på de dyre high-end modeller, men i praksis bliver en stor del af Android telefonerne solgt i prislejet under 2.500 kroner. Med denne nye lancering ligger vi os nu i spidsen for, hvad man kan forvente sig af en smartphone helt ned til under 1.500 kroner i vejl. udsalg. Vi siger naturligvis undskyld til konkurrenterne,” udtaler Thor Gøtz, landechef for Motorola i Danmark, til MereMobil.dk.

De Motorola telefoner, som jeg anmeldte sidste år, havde også dette fokus. Jeg fik virkelig oplevelsen af, at der var meget i posen for en relativt begrænset pris.

De nye produkter i G-serien er prissat til 2.299 kroner (Moto G6 Plus), 1.799 kroner (Moto G6), 1.499 kroner (Moto G6 Play) og 1.199 (Moto E5). Priserne er uden abonnement og de vejledende udsalgspriser.

LÆS OGSÅ: Moto G6 Plus har fede funktioner til budgetpris

En kendt strategi

Strategien med at satse på lav- og mellemklassesegmenterne er velkendt på mobilmarkedet for nye spillere. Producenterne gør det for at bygge en grundbase af købere, som er glade for produkterne og loyale overfor varemærket. Glade kunder er nemlig gode ambassadører.

Da Huawei for nogle år siden startede op i Danmark, var det med præcis den samme tilgang. Det lykkedes ret godt, og Huawei er i dag den tredjestørste mobilproducent.

Når grundmarkedet er opbygget, købere og anmeldere ser glade ud – og ikke mindst det er lykkedes at få plads i butikkerne, så kommer de dyrere telefoner.

LÆS OGSÅ: Her kan du møde Moto G6 og Moto G6 Play

Vilde specifikationer til begrænset pris

Moto G6

Moto G6 (Foto: Motorola)

Siden Huawei startede i Danmark er produkterne i mellemklassen blevet MEGET bedre. Specifikationerne er ret vilde, når de holdes op imod prisen.

På Motorolas produkter får du eksempelvis stadig en stor Full HD skærm i det nye 18:9 format. Ligesom også hurtigopladning, dual-kamera, relativt kraftig processor og en god mængde hukommelsesplads er en del af pakken.

Du skal heller ikke nøjes med sidste års eller forrige års Android-udgave. Disse produkter er nemlig født med Android 8, og Motorola lover løbende opdateringer af sikkerhedslaget og én stor Android-opgradering i produkternes levetid.

Må jeg minde om, at tidligere var budgettelefoner ”købt som beset” og du skulle aldrig regne med nogle former for opdateringer.

Hos Motorola er der tilfredshed at spore i forhold til lanceringen af de tre nye modeller.

– “Med den nye Motorola G6 serie ønsker vi at give alle mulighed for at købe en smartphone, hvor man netop ikke er gået på kompromis med bl.a. designet, batteri levetiden og ikke mindst kameraet. Som den eneste producent i prisklassen vedlægger vi en 15W TurboPower oplader, der bl.a. kan lade dit batteri 50 procent op på under 30 minutter, samt et gennemsigtigt silicone bagcover til at beskytte den lækre glas bagside med,” lyder det fra Motorola chefen.

Mere til historien

På de nye Moto telefoner ligger der en hurtigoplader i salgspakken. Også dette var noget du tidligere skulle betale ekstra for.

Motorola har lanceret nye budgetvenlige smartphones

Moto G Power 5G og Moto G 5G er de to nye budgetvenlige smartphones fra Motorola, som byder på store opgraderinger.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram