Mød Moto G6 Plus med fede funktioner til budgetpris

0

Nu skal du høre, hvor meget smartphone du kan få for blot 2.299 kroner. Her kan du læse om Motorola Moto G6 Plus.

Moto G6 Plus
Moto G6 Plus (Foto: Motorola)

Motorola G6 Plus har gennemgået en større designudvikling, i forhold til de produkter Motorola lancerede sidste år. Der er nu glas på for- og bagsiden, og hvis du er nervøs for om Gorilla Glass overfladen kan holde, så medfølger der et gennemsigtigt silikonecover i salgspakken, til at tage toppen af risikoen.

Denne telefon er topmodellen i mellemklassesegmentet fra Motorola dette forår.

Du får Qualcomm Snapdragon 630 processor og 4 GB RAM. Netop 600-serien er interessant, fordi den bruger meget lidt strøm. Alle telefoner med en processor i denne serie, som jeg har testet, har rigtig god batteritid. Derfor lover det godt.

Moto G6 Plus har dual-kamera (12 megapixels + 5 megapixels) med en sensor, som minder om den, der findes i Samsung Galaxy S8. I forhold til prisen, er det altså kun kamerateknologi fra sidste år, du skal nøjes med.

Kamerasoftwaren indeholder genkendelse af seværdigheder. Du kan stå foran Eiffeltårnet og ved at “vise” det til kameraet få yderligere informationer omkring det. Den kan også genkende objekter samt scanne tekst, som transformeres til et redigerbart dokument – dog kun på engelsk. Der er også portrættilstand og panoramafunktion i kameraet.

Oven i hatten kommer Livefotos, der ligesom andre mobiler laver en kort bevægelsessekvens på stillbilleder. Videooptageren skyder klips i op til 4K-kvalitet.

Dual-SIM, hurtigopladning og løbende opdateringer

Skærmen er 5,9 tommer stor med 1080p opløsning i 18:9 format. Fuldstændig som tidens trend foreskriver.

Det hele krydres med mulighed for to SIM-kort og MicroSD-kort i telefonen på én gang, Bluetooth 5.0, NFC og Wi-Fi der understøtter 2.4 og 5 GHz netværk samt fingeraftrykslæser på fronten.

Den nye Moto understøtter hurtigopladning og der medfølger en understøttende oplader i salgspakken. Dette er rimeligt unikt i prisklassen.

Motorola kører videre med en Android version, som er tæt på Googles originale. Der loves én stor Android opdatering i produktets levetid samt sikkerhedsopdateringer hver anden måned. Det oplyser Motorola Danmark til MereMobil.dk.

Moto G6 Plus har en vejledende pris på 2.299 kroner uden abonnement. Farvemulighederne bliver Deep Indigo og Sterling Blue. Moto G6 plus bliver tilgængelig fra den 21. maj 2018.

Specifikationer: Moto G6 Plus

– Skærm: 5,9 tommer (Full HD+), 18:9 format
– Processor: Qualcomm Snapdragon 630
– RAM: 4 GB
– Hukommelse: 64 GB
– Dual-SIM: Ja (2 sim-kort + MicroSD-kort plads samtidigt)
– Udvidelse af hukommelse: MicroSD op til 128 GB
– Batteri: 3.200 mAh med hurtig opladning
– Kamera: 12 megapixels, F/1.7 og 5 megapixels
– Frontkamera: 8 megapixels
– Størrelse: 160 x 75.5 x 8.0 mm
– Vægt: 167 gram
– Fingeraftrykslæser: På fronten
– Frontvendt højtaler med Dolby Audio
– IP65-cerificering: Nej (P2i)
– Forbindelser: Bluetooth 5.0, USB Type-C, 3.5 mm. Jackstik, Wi-Fi (2.4 GHz + 5 GHz)
– Platform: Android 8.0 med Motorola tilpasninger

Billeder af Moto G6 Plus

Mere til historien

Ligesom på nogle produkter fra Samsung, Huawei og OnePlus har denne også ansigtsgenkendelse til oplåsning. Men pin-kode eller fingeraftrykslæseren kan også anvendes.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer