Mød Moto G6 Plus med fede funktioner til budgetpris

Nu skal du høre, hvor meget smartphone du kan få for blot 2.299 kroner. Her kan du læse om Motorola Moto G6 Plus.

Moto G6 Plus

Moto G6 Plus (Foto: Motorola)

Motorola G6 Plus har gennemgået en større designudvikling, i forhold til de produkter Motorola lancerede sidste år. Der er nu glas på for- og bagsiden, og hvis du er nervøs for om Gorilla Glass overfladen kan holde, så medfølger der et gennemsigtigt silikonecover i salgspakken, til at tage toppen af risikoen.

Denne telefon er topmodellen i mellemklassesegmentet fra Motorola dette forår.

Du får Qualcomm Snapdragon 630 processor og 4 GB RAM. Netop 600-serien er interessant, fordi den bruger meget lidt strøm. Alle telefoner med en processor i denne serie, som jeg har testet, har rigtig god batteritid. Derfor lover det godt.

Moto G6 Plus har dual-kamera (12 megapixels + 5 megapixels) med en sensor, som minder om den, der findes i Samsung Galaxy S8. I forhold til prisen, er det altså kun kamerateknologi fra sidste år, du skal nøjes med.

Kamerasoftwaren indeholder genkendelse af seværdigheder. Du kan stå foran Eiffeltårnet og ved at "vise" det til kameraet få yderligere informationer omkring det. Den kan også genkende objekter samt scanne tekst, som transformeres til et redigerbart dokument – dog kun på engelsk. Der er også portrættilstand og panoramafunktion i kameraet.

Oven i hatten kommer Livefotos, der ligesom andre mobiler laver en kort bevægelsessekvens på stillbilleder. Videooptageren skyder klips i op til 4K-kvalitet.

Dual-SIM, hurtigopladning og løbende opdateringer

Skærmen er 5,9 tommer stor med 1080p opløsning i 18:9 format. Fuldstændig som tidens trend foreskriver.

Det hele krydres med mulighed for to SIM-kort og MicroSD-kort i telefonen på én gang, Bluetooth 5.0, NFC og Wi-Fi der understøtter 2.4 og 5 GHz netværk samt fingeraftrykslæser på fronten.

Den nye Moto understøtter hurtigopladning og der medfølger en understøttende oplader i salgspakken. Dette er rimeligt unikt i prisklassen.

Motorola kører videre med en Android version, som er tæt på Googles originale. Der loves én stor Android opdatering i produktets levetid samt sikkerhedsopdateringer hver anden måned. Det oplyser Motorola Danmark til MereMobil.dk.

Moto G6 Plus har en vejledende pris på 2.299 kroner uden abonnement. Farvemulighederne bliver Deep Indigo og Sterling Blue. Moto G6 plus bliver tilgængelig fra den 21. maj 2018.

Specifikationer: Moto G6 Plus

– Skærm: 5,9 tommer (Full HD+), 18:9 format
– Processor: Qualcomm Snapdragon 630
– RAM: 4 GB
– Hukommelse: 64 GB
– Dual-SIM: Ja (2 sim-kort + MicroSD-kort plads samtidigt)
– Udvidelse af hukommelse: MicroSD op til 128 GB
– Batteri: 3.200 mAh med hurtig opladning
– Kamera: 12 megapixels, F/1.7 og 5 megapixels
– Frontkamera: 8 megapixels
– Størrelse: 160 x 75.5 x 8.0 mm
– Vægt: 167 gram
– Fingeraftrykslæser: På fronten
– Frontvendt højtaler med Dolby Audio
– IP65-cerificering: Nej (P2i)
– Forbindelser: Bluetooth 5.0, USB Type-C, 3.5 mm. Jackstik, Wi-Fi (2.4 GHz + 5 GHz)
– Platform: Android 8.0 med Motorola tilpasninger

Billeder af Moto G6 Plus

Mere til historien

Ligesom på nogle produkter fra Samsung, Huawei og OnePlus har denne også ansigtsgenkendelse til oplåsning. Men pin-kode eller fingeraftrykslæseren kan også anvendes.

På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram