Hvad vil du vide om Samsung Galaxy S9’erne? Testen er i gang

Min anmeldelse af Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ er i gang. Men hvad er vigtigt for dig? Nu kan du komme med dine spørgsmål og inputs.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ kan købes i Danmark fra den 16. marts 2018. (Foto: MereMobil.dk)

Ved siden af mig ligger forårets absolutte toptelefon fra Samsung. Designet er stilrent og lækkert. Brugerfladen er ret meget, som du kender den fra Samsung, men der er også overraskelser.

Der er allerede nu mange informationer om de nye modeller i omløb, men du har garanteret en masse spørgsmål, som du gerne vil have besvaret, inden du køber Galaxy S9 eller Galaxy S9+. Salget begynder den 16. marts 2018, så du har lidt tid endnu til at overveje købet.

Skriv i kommentarfeltet herunder de spørgsmål du har om de nye telefoner. Du er også velkommen til at sende mig en mail.

Spørgsmål og inputs vil jeg bruge, når den endelige anmeldelse skrives. Forhåbentlig vil anmeldelsen af Galaxy S9’erne besvare de fleste spørgsmål, som du måtte have.

LÆS OGSÅ: Så små er forskellene på Galaxy S8 og Galaxy S9

Hvis du har en Samsung Galaxy S8 bør du nu overveje et brugtsalg. Så har du jo også et pænt beløb i hånden, når du skal have en Galaxy S9 eller Galaxy S9+.

GUIDE: Det er nu, at du skal sælge din Samsung Galaxy S8

En vigtig ting for mig er, om oplåsningen fungerer godt. Både Galaxy S8’erne og Note 8 drillede med irisscanner og ansigtsgenkendelse. I forhold til Face ID på iPhone X var det ikke godt nok udført.

Samsung har på de nye smartphones lavet en ny funktion kaldet Intelligent scanning. Her kombineres ansigtsgenkendelse og irisscanner i en og samme arbejdsgang. Forhåbentlig vil det fungere bedre. Heldigvis er fingeraftrykslæseren flyttet længere ned på bagsiden. Allerede nu kan jeg sige, at det er en kæmpe gevinst.

ANMELDELSE: Her kan du læse anmeldelsen af Galaxy S9 og Galaxy S9+

 

Hvis du vil vide mere om, hvad der skete på MWC i år så lyt til min podcast, der i episode 44 sætter fokus på Mobile World Congress 2018.

LÆS OGSÅ: Kameraet i Galaxy S9+ slår alle andre

Mere til historien

Samsung Galaxy S9 har både USB Type-C og 3,5 mm jackstik. Der ligger et AKG-inear headset i pakken samt en hurtiglader.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
80 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram