Hvad vil du vide om Samsung Galaxy S9’erne? Testen er i gang

Min anmeldelse af Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ er i gang. Men hvad er vigtigt for dig? Nu kan du komme med dine spørgsmål og inputs.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ kan købes i Danmark fra den 16. marts 2018. (Foto: MereMobil.dk)

Ved siden af mig ligger forårets absolutte toptelefon fra Samsung. Designet er stilrent og lækkert. Brugerfladen er ret meget, som du kender den fra Samsung, men der er også overraskelser.

Der er allerede nu mange informationer om de nye modeller i omløb, men du har garanteret en masse spørgsmål, som du gerne vil have besvaret, inden du køber Galaxy S9 eller Galaxy S9+. Salget begynder den 16. marts 2018, så du har lidt tid endnu til at overveje købet.

Skriv i kommentarfeltet herunder de spørgsmål du har om de nye telefoner. Du er også velkommen til at sende mig en mail.

Spørgsmål og inputs vil jeg bruge, når den endelige anmeldelse skrives. Forhåbentlig vil anmeldelsen af Galaxy S9’erne besvare de fleste spørgsmål, som du måtte have.

LÆS OGSÅ: Så små er forskellene på Galaxy S8 og Galaxy S9

Hvis du har en Samsung Galaxy S8 bør du nu overveje et brugtsalg. Så har du jo også et pænt beløb i hånden, når du skal have en Galaxy S9 eller Galaxy S9+.

GUIDE: Det er nu, at du skal sælge din Samsung Galaxy S8

En vigtig ting for mig er, om oplåsningen fungerer godt. Både Galaxy S8’erne og Note 8 drillede med irisscanner og ansigtsgenkendelse. I forhold til Face ID på iPhone X var det ikke godt nok udført.

Samsung har på de nye smartphones lavet en ny funktion kaldet Intelligent scanning. Her kombineres ansigtsgenkendelse og irisscanner i en og samme arbejdsgang. Forhåbentlig vil det fungere bedre. Heldigvis er fingeraftrykslæseren flyttet længere ned på bagsiden. Allerede nu kan jeg sige, at det er en kæmpe gevinst.

ANMELDELSE: Her kan du læse anmeldelsen af Galaxy S9 og Galaxy S9+

 

Hvis du vil vide mere om, hvad der skete på MWC i år så lyt til min podcast, der i episode 44 sætter fokus på Mobile World Congress 2018.

LÆS OGSÅ: Kameraet i Galaxy S9+ slår alle andre

Mere til historien

Samsung Galaxy S9 har både USB Type-C og 3,5 mm jackstik. Der ligger et AKG-inear headset i pakken samt en hurtiglader.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
80 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram