Hvad vil du vide om Samsung Galaxy S9’erne? Testen er i gang

69

Min anmeldelse af Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ er i gang. Men hvad er vigtigt for dig? Nu kan du komme med dine spørgsmål og inputs.

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ kan købes i Danmark fra den 16. marts 2018. (Foto: MereMobil.dk)

Ved siden af mig ligger forårets absolutte toptelefon fra Samsung. Designet er stilrent og lækkert. Brugerfladen er ret meget, som du kender den fra Samsung, men der er også overraskelser.

Der er allerede nu mange informationer om de nye modeller i omløb, men du har garanteret en masse spørgsmål, som du gerne vil have besvaret, inden du køber Galaxy S9 eller Galaxy S9+. Salget begynder den 16. marts 2018, så du har lidt tid endnu til at overveje købet.

Skriv i kommentarfeltet herunder de spørgsmål du har om de nye telefoner. Du er også velkommen til at sende mig en mail.

Spørgsmål og inputs vil jeg bruge, når den endelige anmeldelse skrives. Forhåbentlig vil anmeldelsen af Galaxy S9’erne besvare de fleste spørgsmål, som du måtte have.

LÆS OGSÅ: Så små er forskellene på Galaxy S8 og Galaxy S9

Hvis du har en Samsung Galaxy S8 bør du nu overveje et brugtsalg. Så har du jo også et pænt beløb i hånden, når du skal have en Galaxy S9 eller Galaxy S9+.

GUIDE: Det er nu, at du skal sælge din Samsung Galaxy S8

En vigtig ting for mig er, om oplåsningen fungerer godt. Både Galaxy S8’erne og Note 8 drillede med irisscanner og ansigtsgenkendelse. I forhold til Face ID på iPhone X var det ikke godt nok udført.

Samsung har på de nye smartphones lavet en ny funktion kaldet Intelligent scanning. Her kombineres ansigtsgenkendelse og irisscanner i en og samme arbejdsgang. Forhåbentlig vil det fungere bedre. Heldigvis er fingeraftrykslæseren flyttet længere ned på bagsiden. Allerede nu kan jeg sige, at det er en kæmpe gevinst.

ANMELDELSE: Her kan du læse anmeldelsen af Galaxy S9 og Galaxy S9+

 

Hvis du vil vide mere om, hvad der skete på MWC i år så lyt til min podcast, der i episode 44 sætter fokus på Mobile World Congress 2018.

LÆS OGSÅ: Kameraet i Galaxy S9+ slår alle andre

Mere til historien

Samsung Galaxy S9 har både USB Type-C og 3,5 mm jackstik. Der ligger et AKG-inear headset i pakken samt en hurtiglader.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
69 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer