Rygter: Sonys næste flagskib får 18:9 skærm

Nye detaljer er dukket op omkring Sonys næste flagskib. Det ser ud til at telefonen får skærmformatet 18:9.

Sony H8266 er blevet spottet i en Antutu Benchmarktest (Foto: Phonearena)

En ny Sony telefon med modelnummeret H8266 er blevet spottet på forskellige benchmark testsider. Der spekuleres allerede nu i, at der er tale om en ny flagskibmodel fra Sony.

Ifølge Phone Arena er Sony H8266 tidligere blevet spottet på Geekbench testsiden. Her kunne man se, at Sony H8266 har Snapdragon 845 processoren, 4 GB RAM og kommer med Android 8.0 Oreo forudinstalleret.

Nu er telefonen blevet spottet i en anden benchmark test – nemlig Antutu. Her kan man se, at Sony H8266 har samme specifikationer som i Geekbench-testen.

Dog afsløres det også, at telefonen har 64 GB hukommelse og en skærmopløsning på 1080 x 2160 Pixels. (FHD+). Dette tyder med al sandsynlighed på, at telefonen får skærmformatet 18:9

Ny Sony smartphone spottet i benchmarktest

Mere til historien

Det ventes at Sony vil afsløre deres kommende flagskib ved Mobile World Congress, som finder sted i Barcelona fra den 26. februar til den 1. marts 2018.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram