Rygter: Sonys næste flagskib får 18:9 skærm

Nye detaljer er dukket op omkring Sonys næste flagskib. Det ser ud til at telefonen får skærmformatet 18:9.

Sony H8266 er blevet spottet i en Antutu Benchmarktest (Foto: Phonearena)

En ny Sony telefon med modelnummeret H8266 er blevet spottet på forskellige benchmark testsider. Der spekuleres allerede nu i, at der er tale om en ny flagskibmodel fra Sony.

Ifølge Phone Arena er Sony H8266 tidligere blevet spottet på Geekbench testsiden. Her kunne man se, at Sony H8266 har Snapdragon 845 processoren, 4 GB RAM og kommer med Android 8.0 Oreo forudinstalleret.

Nu er telefonen blevet spottet i en anden benchmark test – nemlig Antutu. Her kan man se, at Sony H8266 har samme specifikationer som i Geekbench-testen.

Dog afsløres det også, at telefonen har 64 GB hukommelse og en skærmopløsning på 1080 x 2160 Pixels. (FHD+). Dette tyder med al sandsynlighed på, at telefonen får skærmformatet 18:9

Ny Sony smartphone spottet i benchmarktest

Mere til historien

Det ventes at Sony vil afsløre deres kommende flagskib ved Mobile World Congress, som finder sted i Barcelona fra den 26. februar til den 1. marts 2018.

Tags: ,

Avatar

Om Allan Hansen

Allan elsker telefoner, gadgets og ny teknologi. Han sværger ikke til en særlig telefon eller brand, men kan lide at afprøve de muligheder, som teknologien giver os. Han synes, at tech-snak hurtigt kan blive for nørdet, og mener, at tingene skal siges i et tilgængeligt sprog, hvis det kan. Til dagligt arbejder han som skolelærer, hvor han brænder for at få programmering på skoleskemaet.