Ny Sony smartphone spottet i benchmarktest

En ny Sony-model, som er kommer i handlen i 2018, er blevet spottet i en benchmarchtest hos GFXBench.

Sony H4133 ventes at være en ny smartphone fra Sony. Og den er nu blevet spottet via GFXBench’s database (Kilde: GSMArena.com)

Sony H4133 ventes at være en ny smartphone fra Sony. Og den er nu blevet spottet via GFXBench’s database (Kilde: GSMArena.com)

Ifølge GFXBench er Sony ved at klargøre en ny smartphone, som forventeligt vil lande i handlen i løbet af 2018. Tidligere rygter har lydt, at Sony vil komme med nyt design på deres næste generation af smartphones. Dette burde være 2018-modellerne.

 – Sonys næste generation smartphones får nyt design

Det er Sony H4133 der er blevet spottet via GFXBench’s database. Ud fra oplysningerne som benchmarktesten viser, så er der tale om en midrange model.

Den kommer angiveligt med Snapdragon 630 processor fra Qualcomm, 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse ifølge oplysningerne. Det skriver GSMArena.com.

Skærmen er en 5,2 tommer med en opløsning på 1920 x 1080 pixels. Under motorhjelmen er der Android 8.0 Oreo, der drives af 2.2 GHz octa-core processoren.

 – Sony leverer Android 8.0 Oreo til Xperia XZ Premium

Kameraet er på 21 megapixels og understøtter videooptagelse i 4K kvalitet. Frontkameraet er et 8 megapixels kamera. Derudover kommer telefonen også med NFC.

Hvornår telefonen vil blive offentliggjort er uvist. Sony har ikke meldt noget officielt ud og ej heller kommenteret på disse rygter.

Det kan dog være, at Sony vil benytte enten CES 2018 eller Mobile World Congress 2018 til offentliggørelsen af denne nye Sony-telefon.

 – Sony: Disse telefoner får Android 8.0 Oreo

Det er endnu uvist om det er en model, som også vil blive lanceret på det danske marked.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt fra Sony.

Mere til historien

Sony er en af de mobilproducenter, som er rigtig god til at opdatere deres enheder til de nyeste Android-versioner. Foruden en række modeller oftest får den nyeste Android-version, så udruller de dem også ganske hurtigt. OnePlus har netop sendt deres nyeste topmodel i handlen uden den nyeste Android-version. OnePlus 5T har nemlig kun Android 7 Nougat installeret.

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram