Sonys næste generation smartphones får nyt design

3

Sony har fået kritik for ikke at udvikle på designet, men nu forlyder det, at næste generation bliver med et helt nyt design.

Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1 (Foto: Sony)

Sonys smartphones har de seneste år lignet hinanden med meget få ændringer i deres OmniBalance design-principper. Dermed har Sony været velkendt for forbrugerne, mens konkurrenterne har forsøgt sig med nye veje.

 – Sony Xperia XZ1 – først med Android 8.0 Oreo

Selvom Sonys design er æstetisk og deres telefoner er ganske stabile, så har det ikke hjulpet på salgstallene. Det har betydet, at konkurrenterne virkelig er trukket fra dem.

Så længe Sony holder fast på deres Xperia X-serie vil designet formentlig forblive det samme. Men Kenichiro Hibi, administrerende direktør i Sony Indien, har udtalt, at Sony planlægger lanceringen af en ny generation produkter, hvor der kan forventes et komplet nyt design. Det skriver Android Authority.

 – Sony Xperia XZ1 Compact – alt om den nye kompakte-topmodel

Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1 i forskellige farver (Foto: Sony)

På nuværende tidspunkt er Sony efterhånden en af de eneste producenter, som ikke er har lanceret en smartphone med kant-til-kant skærm eller er på vej med en. Samt dual-kamera produkter.

Rygterne går på, at Sony vil komme med nye enheder til Mobile World Congress 2018. Allerede inden IFA-messen i år var der også rygter om, at Sony var på vej med en topmodel i 18:9 format. Så måske det er det vi kan forvente.

 – Sony afslører måske topmodel med 18:9 skærmformat

Sony har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, men MereMobil.dk følger spændt med i, hvad Sony har i ærmet.

Mere til historien

Sony er måske ikke en af de producenter, som for alvor forsøger sig med nyt design og nye funktioner. Men til gengæld er Sony en producent, der laver stabile produkter og hurtigt udsender opdateringer til deres produkter.

Læs også:
Sony: Disse telefoner får Android 8.0 Oreo

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer