Sonys næste generation smartphones får nyt design

Sony har fået kritik for ikke at udvikle på designet, men nu forlyder det, at næste generation bliver med et helt nyt design.

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1 (Foto: Sony)

Sonys smartphones har de seneste år lignet hinanden med meget få ændringer i deres OmniBalance design-principper. Dermed har Sony været velkendt for forbrugerne, mens konkurrenterne har forsøgt sig med nye veje.

 - Sony Xperia XZ1 - først med Android 8.0 Oreo

Selvom Sonys design er æstetisk og deres telefoner er ganske stabile, så har det ikke hjulpet på salgstallene. Det har betydet, at konkurrenterne virkelig er trukket fra dem.

Så længe Sony holder fast på deres Xperia X-serie vil designet formentlig forblive det samme. Men Kenichiro Hibi, administrerende direktør i Sony Indien, har udtalt, at Sony planlægger lanceringen af en ny generation produkter, hvor der kan forventes et komplet nyt design. Det skriver Android Authority.

 - Sony Xperia XZ1 Compact - alt om den nye kompakte-topmodel

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1 i forskellige farver (Foto: Sony)

På nuværende tidspunkt er Sony efterhånden en af de eneste producenter, som ikke er har lanceret en smartphone med kant-til-kant skærm eller er på vej med en. Samt dual-kamera produkter.

Rygterne går på, at Sony vil komme med nye enheder til Mobile World Congress 2018. Allerede inden IFA-messen i år var der også rygter om, at Sony var på vej med en topmodel i 18:9 format. Så måske det er det vi kan forvente.

 - Sony afslører måske topmodel med 18:9 skærmformat

Sony har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, men MereMobil.dk følger spændt med i, hvad Sony har i ærmet.

Mere til historien

Sony er måske ikke en af de producenter, som for alvor forsøger sig med nyt design og nye funktioner. Men til gengæld er Sony en producent, der laver stabile produkter og hurtigt udsender opdateringer til deres produkter.

Læs også:
- Sony: Disse telefoner får Android 8.0 Oreo

Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram