Derfor skal du vente med at købe din næste smartphone

TIP: Spar 1.700 kr. på Galaxy S8 eller 500 kr. på iPhone 8. Du slipper billigere og undgår børnesygdomme, hvis du kan vente med at købe ny mobil.

Samsung Galaxy S7 Edge i Pearl Black (Foto: Samsung)

Det kan også være en mulighed at købe sidsteårs model. Her ses Samsung Galaxy S7 Edge i Pearl Black (Foto: Samsung)

Huawei og Apple er blandt dem, som har helt nye telefoner på hylderne, og det klør måske i fingrene efter at trykke på bestil-knappen. Men ro på. Der kan være flere fordele ved at vente med at købe den seneste smartphone. Det skriver Android Authority.

Spar mange penge

Den måske meste åbenlyse grund til at vente lidt er pengepungen. Samsungs Galaxy S8 kostede 6.199 kroner, da den debuterede i foråret. Knap tre måneder senere stod den i 5.199 kroner. Det viser tal fra Sponseret link Pricerunner.

I skrivende stund står Samsung Galaxy S8 i omkring 4.500 kroner ifølge prissiden.

Galaxy S8 og S8+ får ny, pink lakering

Tippet gør sig ikke kun gældende for Android-telefoner. iPhone 8 har også oplevet et fald i prisen siden Apple lancerede den. Den startede med at koste 6.199 kroner for den billigste udgave. Siden da er prisen faldet støt. Og iPhone 8 med 64 GB lagerplads ligger ifølge Sponseret link Pricerunner på cirka 5.700 kroner kun én måned efter salgets start.

Undgå børnesygdommene

Mobilproducenter er ivrige efter at få telefonerne i hænderne på forbrugerne. Men det kan føre til problemer. Eksempelvis som da Samsung måtte tilbagekalde samtlige Galaxy Note 7-telefoner. Det undgås, hvis du venter lidt med at købe de seneste smartphones.

Senest har Google haft problemer med skærmen på Pixel 2 XL. Det skriver The Verge. Et sådant minus kan man nemt undgå, hvis ikke man forudbestiller telefonen og i stedet venter til andre har testet telefonen.

iPhone X test – den mest innovative iPhone til dato

Børnesygdommene hæfter sig ikke kun til telefonernes hardware. Når man køber en spritny telefon bliver den ofte leveret med den seneste software. Og den kan være mangelfuld eller have deciderede fejl. Apple har eksempelvis udgivet et væld af opdateringer til iOS 11. Og den seneste løser et problem på den seneste iPhone. Det undgår man også, hvis man kan vente til softwaren er blevet mere stabil.

Kig efter sidste års model

Vil du spare endnu flere penge, og styre uden om børnesygdommene, så kig efter sidste års topmodel.

En Samsung Galaxy S7, Huawei Mate 9 Pro eller iPhone 6S er stadig udmærkede telefoner, selvom de ikke lige er kommet ud fra samlebåndet.

Du kan lige nu få en Galaxy S7 til omkring 3.000 kroner. Den kostede 5.700 kroner i februar 2016. Det oplyser Sponseret link Pricerunner. Du får meget mere telefon ved at købe eksempelvis Galaxy S7, end en nylanceret model til 3.000 kroner.

Mere til historien

Apple har udgivet seks opdateringer til iOS 11 siden softwarens debut. Og når man køber ny iPhone har man ikke mulighed for at vente med at opgradere. Den kommer nemlig med softwaren installeret.

Disse 5 telefoner anbefales af danske mobilkøbere

HITLISTE: Her er de 5 Android-telefoner, som danske mobilkøbere gerne anbefaler til andre.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Mindre skærmtid øger den fysiske aktivitet

Skoleklasses fokus på skærmtid bekræfter ph.d.-afhandling om emnet.

(mere…)
Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Sirenen - det skal dine børn vide

GUIDE: Inden det nye system til beredskabsmeddelelser i Danmark går i luften bør forældre tale med deres børn.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram