Samsung gør det forbi med Galaxy Note 7

0

Samsung vil udsende en softwareopdatering til de Galaxy Note 7-enheder, der findes på markedet. Den gør de ikke længere kan oplades.

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri

Hele sagen med Galaxy Note 7-enhederne, som brød i brand, og altså endte med tilbagekaldelse fra markedet – ikke bare én, men to gange – er endnu ikke helt forbi for Samsung.

 – Tidslinje: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Nu vil Samsung gøre et sidste forsøg på, at få de Galaxy Note 7-enheder retur, som der endnu ikke er returneret. Det oplyser Samsung til avisen The Korea Herald.

Derfor vil Samsung udsende en softwareopdatering til Galaxy Note 7-telefonerne inden udgangen af marts, som altså én gang for alle vil gøre telefonerne ubrugelige. Opdateringen vil gøre det umuligt at oplade telefonen. Derfor håber Samsung, at det kan være med til at overbevise de resterende forbrugere om, at de skal indlevere de Galaxy Note 7-enheder, der stadigvæk mangler at blive returneret.

 – Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Samsung har tidligere forsøgt, at overtale ejere af Galaxy Note 7 til at indlevere deres telefoner. Som led i dette har Samsung udsendt flere softwareopdateringer, der har gjort det mere og mere svært at bruge telefonerne. En opdatering gjorde eksempelvis, at batteriet kun kunne lades op til max 60 procent af batteriets kapacitet, og derefter har en opdatering, i samarbejde med nogle teleselskaber, gjort det umuligt at forbinde sig til netværket.

 – 7 ud af 10 Galaxy Note 7 ejere fortsætter med Samsung

Den kommende opdatering gør det altså helt umuligt at oplade telefonen. Det er derfor spændende om det får de resterende Galaxy Note 7-ejere til at aflevere deres eksemplar.

Mere til historien

Samsung vil i den kommende uge afholde et stort anlagt Unpacked-event i New York City. Det ventes, at Samsung vil offentliggøre Galaxy S8-topmodellen til dette event. MereMobil.dk dækker eventen.

Læs også:
Samsung Galaxy S8 – nye lækkede billeder og priser
Galaxy S8 bliver endnu bedre i Kina

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer