Samsung gør det forbi med Galaxy Note 7

Samsung vil udsende en softwareopdatering til de Galaxy Note 7-enheder, der findes på markedet. Den gør de ikke længere kan oplades.

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri

Hele sagen med Galaxy Note 7-enhederne, som brød i brand, og altså endte med tilbagekaldelse fra markedet – ikke bare én, men to gange – er endnu ikke helt forbi for Samsung.

 – Tidslinje: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Nu vil Samsung gøre et sidste forsøg på, at få de Galaxy Note 7-enheder retur, som der endnu ikke er returneret. Det oplyser Samsung til avisen The Korea Herald.

Derfor vil Samsung udsende en softwareopdatering til Galaxy Note 7-telefonerne inden udgangen af marts, som altså én gang for alle vil gøre telefonerne ubrugelige. Opdateringen vil gøre det umuligt at oplade telefonen. Derfor håber Samsung, at det kan være med til at overbevise de resterende forbrugere om, at de skal indlevere de Galaxy Note 7-enheder, der stadigvæk mangler at blive returneret.

 – Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Samsung har tidligere forsøgt, at overtale ejere af Galaxy Note 7 til at indlevere deres telefoner. Som led i dette har Samsung udsendt flere softwareopdateringer, der har gjort det mere og mere svært at bruge telefonerne. En opdatering gjorde eksempelvis, at batteriet kun kunne lades op til max 60 procent af batteriets kapacitet, og derefter har en opdatering, i samarbejde med nogle teleselskaber, gjort det umuligt at forbinde sig til netværket.

 – 7 ud af 10 Galaxy Note 7 ejere fortsætter med Samsung

Den kommende opdatering gør det altså helt umuligt at oplade telefonen. Det er derfor spændende om det får de resterende Galaxy Note 7-ejere til at aflevere deres eksemplar.

Mere til historien

Samsung vil i den kommende uge afholde et stort anlagt Unpacked-event i New York City. Det ventes, at Samsung vil offentliggøre Galaxy S8-topmodellen til dette event. MereMobil.dk dækker eventen.

Læs også:
Samsung Galaxy S8 – nye lækkede billeder og priser
Galaxy S8 bliver endnu bedre i Kina

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram