Galaxy S8 og S8+ får ny, pink lakering

“Rose Pink” er seneste farvemulighed på Samsungs mindste flagskib Galaxy S8.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 må nøjes med to farver.(Foto: Samsung)

“Hvilken farve vil du ha’”?

Indtil nu har Samsung Galaxy S8 og S8+ været tilgængelig i farverne “Coral Blue”, “Midnight Black”, “Orchid Gray” og “Arctic Silver”. Og nu er det også muligt at få telefonerne i pink med betegnelsen “Rose Pink”. Det oplyser Samsung i en pressemeddelse. Farven er tilgængelig fra den 23. oktober.

Samsung Galaxy S8+ test – mega flot, kompakt og med kompromisser

Ifølge Samsung er den ny farve “inspireret af naturen og designet til at skabe harmoni og blødhed til overfladerne af glas og metal.”

Ingen nye specifikationer

Samsung Galaxy S8 i “Rose Pink”. (Foto: Samsung)

Det er kun en opdateret farve, som Samsung har lanceret. Det betyder, at indmaden er den samme som på alle andre udgaver af S8 og S8+. Derfor kommer begge størrelser med det samme 12 megapixels kamera. Mængden af RAM er naturligvis også uændret. Den er på 4 GB uanset skærmstørrelse. Det samme er gældende for 64 GB indbygget lagerplads.

Bixby skal invadere dit liv

Og det er måske ikke så skidt, at specifikationerne er uændrede. I MereMobil.dk’s anmeldelse af S8+ hed det sig, at den har “markedets flotteste skræm”. Desuden høstede telefonen ros for sin hurtige hardware og IP68-rating. Det er nemlig udtryk for, at telefonen modstandsdygtig over for vand og støv. Endda i en højere i en højere grad end iPhone 8, der må nøjes med IP67-rating.

Kameratest af Galaxy Note 8: Så god som iPhone 8 Plus

Det er kun Galaxy S8 og S8+, der får glæde af de nye farver. Derfor må Galaxy Note 8 nøjes med farverne “Midnight Black” og “Maple Gold”. Prisen er i øvrigt også uændret for S8 og S8+ i “Rose Pink”. Den lyder på 6.199 kroner for den mindste udgave. Og 6.999 kroner for +-udgaven.

Mere til historien

Samsung arbejder på at lancere betalingstjenesten Samsung Pay i Danmark. I øjeblikket kan svenskerne betale i butikkerne med deres Samsung-telefoner.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram