180.000 telekunder skal lære et nyt navn

0

Farvel til DLG Tele. Fremover hedder det Telia-ejede selskab MIT Tele.

MIT Tele logo (Foto: Telia)
MIT Tele (Foto: Telia)

DLG Tele har fået nyt navn. Det nye navn er MIT Tele. Marketingsfolkene hos Telia har sat ”Mobil”, ”Internet” og ”TV” sammen til ”MIT”. Ifølge Telia vil priserne og produktudvalget ikke blive ændret.

MIT Tele sidder på i alt 180.000 kunder. I denne gruppe findes 17.000 abonnementer på TV og 35.000 erhvervsabonnementer.

– ”Navneændringen får ikke betydning for de abonnementer eller de priser, kunderne har hos os. Men vores Mit Tele-kunder skal også mærke fordele ved, at brandet er en del af Telia-familien. Fremover bliver det nemmere for kunderne at få repareret mobilen. De kan fx aflevere den i den nærmeste Telia-butik og få en lånetelefon, mens mobilen er til reparation”, siger Morten Bentzen, der er administrerende direktør i Telia i en pressemeddelelse.

Telia overtog det fulde ejerskab i DLG Tele for omkring to år siden. Indtil da var fordelingen af ejerskabet 50 / 50 mellem Telia og Dansk landbrug og Grovvareselskab (DLG).

Telia har lanceret et kraftigt forbedret dækningskort

Mere til historien

Kunderne hos MIT Tele vil fortsat benytte Telia og Telenors mobilmaster.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer