180.000 telekunder skal lære et nyt navn

Farvel til DLG Tele. Fremover hedder det Telia-ejede selskab MIT Tele.

MIT Tele logo (Foto: Telia)

MIT Tele (Foto: Telia)

DLG Tele har fået nyt navn. Det nye navn er MIT Tele. Marketingsfolkene hos Telia har sat ”Mobil”, ”Internet” og ”TV” sammen til ”MIT”. Ifølge Telia vil priserne og produktudvalget ikke blive ændret.

MIT Tele sidder på i alt 180.000 kunder. I denne gruppe findes 17.000 abonnementer på TV og 35.000 erhvervsabonnementer.

– ”Navneændringen får ikke betydning for de abonnementer eller de priser, kunderne har hos os. Men vores Mit Tele-kunder skal også mærke fordele ved, at brandet er en del af Telia-familien. Fremover bliver det nemmere for kunderne at få repareret mobilen. De kan fx aflevere den i den nærmeste Telia-butik og få en lånetelefon, mens mobilen er til reparation”, siger Morten Bentzen, der er administrerende direktør i Telia i en pressemeddelelse.

Telia overtog det fulde ejerskab i DLG Tele for omkring to år siden. Indtil da var fordelingen af ejerskabet 50 / 50 mellem Telia og Dansk landbrug og Grovvareselskab (DLG).

Telia har lanceret et kraftigt forbedret dækningskort

Mere til historien

Kunderne hos MIT Tele vil fortsat benytte Telia og Telenors mobilmaster.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram