Nokia dropper Virtual Reality

Nokia har valgt at droppe Virtual Reality. De vil i stedet satse på det digitale sundhedsmarked.

Nokia OZO-VR (Skærmbillede: MereMobil)

DR Nyheder kan fortælle, at Nokia har valgt at droppe deres satsning på Virtual Reality.

Nokia lukker deres Virtual Reality afdeling, og det betyder, at Nokia afskediger 310 medarbejdere.

Nokia har primært satset på professionelle Virtual Reality løsninger som f.eks. OZO VR-kamera med en prisseddel på 425. 000 kroner. DR skriver, at Nokia ellers havde satset på, at OZO VR-kameraet skulle have placeret Nokia blandt de førende indenfor VR-teknologi. Nokia forklarer lukningen med, at udviklingen indenfor Virtual Reality går for langsomt.

- Apple og Nokia begraver stridsøksen

Satser på det digitale sundhedsmarked

Firmaet vil i stedet satse stort på det digitale sundhedsmarked. Nokia har allerede opkøbt det franske sundhedsfirma Withings i maj 2016. Withings leverer en række digitale sundhedsprodukter som f.eks. vægte og blodtryksmålere.

Withings produkter kan forbindes med din smartphone, og det hele synkroniseres i skyen. Dette gør, at du kan følge med i, hvordan f.eks. din vægt udvikler sig over tid.

Mere til historien

Apple satser også stort på de digitale sundhedsprodukter. Efter en kort patentstrid mellem Nokia og Apple, har de indledt et samarbejde om at udvikle nye produkter. Samarbejdet kan betyde, at vi kommer til at se nye og spændende smarte sundhedsprodukter i fremtiden.

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram