Microsoft arbejdede på en næsten kantløs Lumia

Lumia 435 skulle have været en næsten kantløs lowend-mobil, men blev droppet. Se prototypen her.

Lumia 435 prototype

Lumia 435 prototype (Foto: Windows Central)

En Lumia smartphone, til lowend-segmentet, med et mere spændende design, end mange andre telefoner i den priskategori. Det er præcis hvad Lumia 435 skulle have været.

Windows Central har fået fingrende i en prototype af Lumia 435. Det mest bemærkelsesværdige er dens næsten kantløse design. Idéen var angiveligt, at mobilen skulle skille sig ud af de andre kedelige og glemte telefoner i segmentet.

Så mens mobilbranchen lige nu går i retning af telefoner med tynde kanter, og skærme der fylder det hele, så tænkte udviklerne hos Microsoft også den slags tanker. Blot tilbage i 2014.

En af de interessante ting var, at skærmen gik helt til top på telefoner. Derfor var frontkameraet placeret i telefonens nederste del.

Lumia 435 prototype

Lumia 435 prototype (Foto: Windows Central)

Lumia 435 blev imidlertid droppet, og kom aldrig på markedet i den version. I stedet lanceredes standard-udgaverne Microsoft Lumia 435 og Lumia 532. Disse blev i øvrigt de hidtil billigste Lumia-telefoner på markedet.

- TEST: Microsoft Surface Book er fremragende

Microsoft udmeldte for godt et år siden et stop for produktionen af Lumia-telefoner. I det vigtige julekvartal 2016 blev der solgt mindre end 1 million Lumia-telefoner, ifølge Microsofts regnskab.

Den nye mobilstrategi fra Microsoft ligger på apps til iOS og Android. Det seneste eksempel er en launcher til Android, Microsoft Launcher, der prøver at lime Android og Windows 10 bedre sammen.

Mere til historien

Lumias historie går tilbage til 2011, hvor de første telefoner blev introduceret af Nokia. Microsoft overtog varemærket, udvikling og produktion i 2014. I oktober 2017 meddelte Microsoft, at de ikke længere vil producere Windows 10 Mobile enheder.

Nu fjernes det simple skriveprogram fra Windows

WordPad bliver ikke længere opdateret og udfases, fortæller Microsoft.

(mere…)
Microsoft udfaser Xbox Live Gold

Xbox har annonceret, at de udfaser Xbox Live Gold tjenesten og erstatter den med en ny tjeneste under Game Pass navnet.

(mere…)
Call of Duty vil fortsat blive udgivet til PlayStation

Bliver handlen mellem Microsoft og Activision Blizzard godkendt, så vil Call of Duty fortsat udkomme til PlayStation.

(mere…)
Xbox Series X – nu stiger prisen

Overvejer du at købe en Xbox Series X, så skal du slå til nu længe. En prisstigning på X Box og Gamepass er nemlig på vej.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram