Microsoft arbejdede på en næsten kantløs Lumia

Lumia 435 skulle have været en næsten kantløs lowend-mobil, men blev droppet. Se prototypen her.

Lumia 435 prototype

Lumia 435 prototype (Foto: Windows Central)

En Lumia smartphone, til lowend-segmentet, med et mere spændende design, end mange andre telefoner i den priskategori. Det er præcis hvad Lumia 435 skulle have været.

Windows Central har fået fingrende i en prototype af Lumia 435. Det mest bemærkelsesværdige er dens næsten kantløse design. Idéen var angiveligt, at mobilen skulle skille sig ud af de andre kedelige og glemte telefoner i segmentet.

Så mens mobilbranchen lige nu går i retning af telefoner med tynde kanter, og skærme der fylder det hele, så tænkte udviklerne hos Microsoft også den slags tanker. Blot tilbage i 2014.

En af de interessante ting var, at skærmen gik helt til top på telefoner. Derfor var frontkameraet placeret i telefonens nederste del.

Lumia 435 prototype

Lumia 435 prototype (Foto: Windows Central)

Lumia 435 blev imidlertid droppet, og kom aldrig på markedet i den version. I stedet lanceredes standard-udgaverne Microsoft Lumia 435 og Lumia 532. Disse blev i øvrigt de hidtil billigste Lumia-telefoner på markedet.

- TEST: Microsoft Surface Book er fremragende

Microsoft udmeldte for godt et år siden et stop for produktionen af Lumia-telefoner. I det vigtige julekvartal 2016 blev der solgt mindre end 1 million Lumia-telefoner, ifølge Microsofts regnskab.

Den nye mobilstrategi fra Microsoft ligger på apps til iOS og Android. Det seneste eksempel er en launcher til Android, Microsoft Launcher, der prøver at lime Android og Windows 10 bedre sammen.

Mere til historien

Lumias historie går tilbage til 2011, hvor de første telefoner blev introduceret af Nokia. Microsoft overtog varemærket, udvikling og produktion i 2014. I oktober 2017 meddelte Microsoft, at de ikke længere vil producere Windows 10 Mobile enheder.

Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Nu ejes Call of Duty af Microsoft - har købt Activision Blizzard

450 milliarder danske kroner. Så meget har Microsoft betalt for Activision Blizzard.

(mere…)
Windows 11 er nu officiel

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på Windows 11 og nu er den nye Windows-opdatering endelig klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram