MobilePay ændrer design og logo

0

Danske Bank og MobilePay skilles nu, hvilket betyder MobilePay bliver et selvstændigt firma. Dermed får de nye design og logo.

MobilePay "flytter hjemmefra" og bliver et selvstændigt firma (Kilde: MereMobil.dk)
MobilePay “flytter hjemmefra” og bliver et selvstændigt firma (Kilde: MereMobil.dk)

De klassiske mørkeblå farver, som man har været vant til MobilePay har forsvinder nu. Grunden til dette er, at MobilePay lavede en aftale med bankerne i BOKIS i slutningen af 2016, der er sammenslutningen af lokale- og regionale pengeinstitutter.

 – Swipp lukker – alle bankerne skifter til MobilePay

Og nu har Finanstilsynet altså godkendt MobilePay, som et selvstændigt selskab med egen e-betalingslicens. Dette er de godkendt som fra 1. oktober 2017. Det skriver MobilePay i en pressemeddelelse.

September byder på en masse spændende milepæle. Hvor konto-til-konto betalingsformen er under udrulningen til de forskellige kunder i partnerbankerne. Tidligere har MobilePay været tilknyttet betalingskort og ikke konto. Derfor udskiftes MobilePays design også – så det vidner om de er uafhængige af Danske Bank og bredtfavnende.

Selve designændringen sker fra omkring den 25. september, skriver MobilePay i et opslag på Facebook.

– ”Vi glæder os over lanceringen af Mobilepays nye og selvstændige visuelle identitet, som er med til at underbygge og styrke signalgivningen omkring Mobilepay-samarbejdet,” udtaler formand for BOKIS og direktør i Lån & Spar Bank, Jesper Schiøler, i pressemeddelelsen.

 – Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

Foruden MobilePay-applikationen får nyt look, ja så får WeShare-applikationen også nyt design og ikon.

Mere til historien

Butikker rundt i Norden, som tilbyder MobilePay-betaling til deres kunder, vil inden for de kommende uger modtage nyt materiale med det nye design.

Læs også:
Danske Bank er klar med ny app – WeShare er forbundet med MobilePay

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer