MobilePay ændrer design og logo

Danske Bank og MobilePay skilles nu, hvilket betyder MobilePay bliver et selvstændigt firma. Dermed får de nye design og logo.

MobilePay "flytter hjemmefra" og bliver et selvstændigt firma (Kilde: MereMobil.dk)

MobilePay “flytter hjemmefra” og bliver et selvstændigt firma (Kilde: MereMobil.dk)

De klassiske mørkeblå farver, som man har været vant til MobilePay har forsvinder nu. Grunden til dette er, at MobilePay lavede en aftale med bankerne i BOKIS i slutningen af 2016, der er sammenslutningen af lokale- og regionale pengeinstitutter.

 – Swipp lukker – alle bankerne skifter til MobilePay

Og nu har Finanstilsynet altså godkendt MobilePay, som et selvstændigt selskab med egen e-betalingslicens. Dette er de godkendt som fra 1. oktober 2017. Det skriver MobilePay i en pressemeddelelse.

September byder på en masse spændende milepæle. Hvor konto-til-konto betalingsformen er under udrulningen til de forskellige kunder i partnerbankerne. Tidligere har MobilePay været tilknyttet betalingskort og ikke konto. Derfor udskiftes MobilePays design også – så det vidner om de er uafhængige af Danske Bank og bredtfavnende.

Selve designændringen sker fra omkring den 25. september, skriver MobilePay i et opslag på Facebook.

– ”Vi glæder os over lanceringen af Mobilepays nye og selvstændige visuelle identitet, som er med til at underbygge og styrke signalgivningen omkring Mobilepay-samarbejdet,” udtaler formand for BOKIS og direktør i Lån & Spar Bank, Jesper Schiøler, i pressemeddelelsen.

 – Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op

Foruden MobilePay-applikationen får nyt look, ja så får WeShare-applikationen også nyt design og ikon.

Mere til historien

Butikker rundt i Norden, som tilbyder MobilePay-betaling til deres kunder, vil inden for de kommende uger modtage nyt materiale med det nye design.

Læs også:
Danske Bank er klar med ny app – WeShare er forbundet med MobilePay


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.