Danske Bank klar ny app – WeShare er forbundet med MobilePay

0

WeShare er en ny applikation fra Danske Bank, som lader grupper holde styr på udgifter og hjælper med at holde styr på, hvem der skylder hvad – og til hvem.

WeShare by MobilePay logo
WeShare by MobilePay logo

MobilePay har fået en ”lillesøster-app”, sådan lyder det fra Danske Bank i forbindelse med offentliggørelsen af den nye applikation WeShare.

 – 3 millioner danskere bruger MobilePay

– ”Vi har stor succes med MobilePay, som vi gerne vil fastholde enkel og klar. I stedet vil vi bygge et niche app-univers rundt om MobilePay, hvor vi udvikler løsninger målrettet specifikke målgrupper eller konkrete behov. WeShare er en efterspurgt begyndelse – den nye app kombinerer social dialog, udgiftsstyring og betaling. Vi håber, det vil lette og gøre livet sjovere for mange danskere,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay i Danske Bank.

 – WEB-TV: Bip & Betal – først kig på selvscan og betaling

WeShare applikationen skal gøre det nemt for dig og dine venner, så holde styr på udgifterne ved diverse sociale arrangementer, rejser m.v. Applikationen er også tæt forbundet med MobilePay, hvilket hjælper dig til at afregne alle udgifter når arrangementet eller rejsen er slut.

Alle kan oprette sig i WeShare-applikationen. Og skal du ud og rejse med vennerne, så kan I oprette jer alle i en gruppe. Derefter kan I dele billeder, udgifter og chatte i én og samme app. WeShare holder også styr på, hvem der skal betale og hvor meget de skal betale. Det betyder også, at der ikke behøver være en, som er den skrappe ”tante”, som indsamler penge til sidst. I kan nemlig alle se i WeShare, hvor meget og til hvem I skylder og ja, så kan I bare sende via MobilePay.

 – Swipp erkender MobilePay er overlegen

Du kan komme fra WeShare og til MobilePay med blot et enkelt klik i WeShare og et swipe i MobilePay.

Danske Bank lancerer også WeShare i de to andre MobilePay-lande, Norge og Finland, i dag.

Sådan kan WeShare by MobilePay bruges (Kilde: Danske Bank)
Sådan kan WeShare by MobilePay bruges (Kilde: Danske Bank)

Du kan downloade WeShare gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Store.

Mere til historien

Danske Bank ser de mange udviklingsmuligheder i WeShare-applikationen og oplyser også, at fremtidige versioner kunne måske byde på, at diverse udgifter kan indtastes i forskellige valuta. WeShare er ifølge Danske Bank selv første etape frem mod et egentlig økosystem til MobilePay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer