Danske Bank klar ny app – WeShare er forbundet med MobilePay

WeShare er en ny applikation fra Danske Bank, som lader grupper holde styr på udgifter og hjælper med at holde styr på, hvem der skylder hvad – og til hvem.

WeShare by MobilePay logo

WeShare by MobilePay logo

MobilePay har fået en ”lillesøster-app”, sådan lyder det fra Danske Bank i forbindelse med offentliggørelsen af den nye applikation WeShare.

 - 3 millioner danskere bruger MobilePay

- ”Vi har stor succes med MobilePay, som vi gerne vil fastholde enkel og klar. I stedet vil vi bygge et niche app-univers rundt om MobilePay, hvor vi udvikler løsninger målrettet specifikke målgrupper eller konkrete behov. WeShare er en efterspurgt begyndelse - den nye app kombinerer social dialog, udgiftsstyring og betaling. Vi håber, det vil lette og gøre livet sjovere for mange danskere,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay i Danske Bank.

 - WEB-TV: Bip & Betal - først kig på selvscan og betaling

WeShare applikationen skal gøre det nemt for dig og dine venner, så holde styr på udgifterne ved diverse sociale arrangementer, rejser m.v. Applikationen er også tæt forbundet med MobilePay, hvilket hjælper dig til at afregne alle udgifter når arrangementet eller rejsen er slut.

Alle kan oprette sig i WeShare-applikationen. Og skal du ud og rejse med vennerne, så kan I oprette jer alle i en gruppe. Derefter kan I dele billeder, udgifter og chatte i én og samme app. WeShare holder også styr på, hvem der skal betale og hvor meget de skal betale. Det betyder også, at der ikke behøver være en, som er den skrappe ”tante”, som indsamler penge til sidst. I kan nemlig alle se i WeShare, hvor meget og til hvem I skylder og ja, så kan I bare sende via MobilePay.

 - Swipp erkender MobilePay er overlegen

Du kan komme fra WeShare og til MobilePay med blot et enkelt klik i WeShare og et swipe i MobilePay.

Danske Bank lancerer også WeShare i de to andre MobilePay-lande, Norge og Finland, i dag.

Sådan kan WeShare by MobilePay bruges (Kilde: Danske Bank)

Sådan kan WeShare by MobilePay bruges (Kilde: Danske Bank)

Du kan downloade WeShare gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Store.

Mere til historien

Danske Bank ser de mange udviklingsmuligheder i WeShare-applikationen og oplyser også, at fremtidige versioner kunne måske byde på, at diverse udgifter kan indtastes i forskellige valuta. WeShare er ifølge Danske Bank selv første etape frem mod et egentlig økosystem til MobilePay.

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram