iOS 11 installeret på 1 ud af 10 iOS-enheder

Apples nyeste styresystem, iOS 11, opdateres ikke ligeså flittigt som forgængeren iOS 10 blev sidste år ved samme tid. Men alligevel har mere end 1 ud af 10 iOS 11 installeret.

Udbredelsen af iOS 11 efter 24 timer ifølge Mixpanel.com (Kilde: Mixpanel)

Udbredelsen af iOS 11 efter 24 timer ifølge Mixpanel.com (Kilde: Mixpanel)

Den seneste version af Apples styresystem, iOS 11, som blev frigivet til offentligheden tidligere på ugen – ja den er brugerne mere tøven overfor end sidste års store opdatering til iOS 10.

 – Nu kan du downloade iOS 11 til iPhone og iPad

Ifølge de første tal fra analysefirmaet Mixpanel, så var der 24 timer efter, at iOS 11 blev frigivet 10,01 procent af alle aktive iOS-enheder, som havde installeret softwaren. Men dette tal var sidste år 14,45 procent med iOS 10. Vi skal faktisk helt tilbage til iOS 8 for at se en lignende procentdel i udbredelsen efter det første døgn. Efter frigivelsen af iOS 11 er der nu, ifølge Mixpanel, 84,55 procent der har iOS 10 installeret, mens der er 5,44 procent som har ældre iOS-versioner installeret.

 – iOS 10 kan blive den hurtigst udbredte iOS-version

iOS 11 har ellers ikke helt været ramt af samme problematik, som iOS 10 var. Men sidste års problemer kan selvfølgelig gøre, at nogle brugere lige afventer og ser inden de opdaterer. Om oplysningen om, at iOS 11 gør nogle applikationer ubrugelige også afholder nogen er uvist.

Kontrolcenter i iOS 10 og iOS 11

Kontrolcenter i iOS 10 og iOS 11 (Grafik: MereMobil.dk)

 – 11 ting du skal vide om iOS 11 på iPhone

De tidligere år har udbredelsen for alvor taget fart i første weekend efter frigivelsen, da brugerne har bedre tid til at opdaterer deres enheder. Om dette også gør sig gældende i år må tiden vise.

Apple opdaterer en række enheder, se den fulde liste over de enheder som understøttes her. Har man en iPhone 5S går rygterne på, at enhederne kan blive langsommere med den nye opdatering.

 – iOS 11 gør iPhone 5S langsommere

Mere til historien

Det nærmer sig nu 2 døgn siden iOS 11 blev frigivet til offentligheden og ifølge Mixpanel er der netop nu 13,10 procent, som har installeret iOS 11. (Kilde: Mixpanel kl. 8.00 torsdag den 21. september 2017).

Læs også:
Apple Watch får stor opdatering watchOS 4
TIP: sådan får din iPhone den dobbelte plads til billeder med iOS 11
iOS 11-opdateringen siger farvel til disse iPhones og iPads

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram