iOS 11-opdateringen siger farvel til disse iPhones og iPads

Når Apple frigiver iOS 11 betyder det også, at nogle iPhones og iPads ikke kan opdateres. Se her hvilke enheder Apple siger farvel til.

Startskærmen på en iPad med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Startskærmen på en iPad med iOS 11 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har indkaldt til stor event tirsdag den 12. september 2017 og her ventes det, at de vil offentliggøre nye iPhone-modeller, Apple Watch mv. samt offentliggøre datoen for frigivelsen af iOS 11.

Sådan bliver iPhone 8 – her er hvad vi forventer

Men for nogle er der også konsekvenser ved, at en ny iOS-version frigives. Det betyder nemlig, at nogle af de ældre iOS-enheder ikke længere er understøttet.

Når iOS 11 frigives til offentligheden, så vil denne kun fungere på 64-bit enheder. Derfor vil iPhone 5, iPhone 5C og iPad 4 ikke understøtte den nye software.

Har du en af disse enheder, så betyder det, at du foruden de nyeste funktioner heller ikke får de seneste sikkerhedsopdateringer.

 – iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Du skal derfor gøre op med dig selv, hvis du har en af de enheder om du vil risikere ikke længere at få de nyeste sikkerhedsopdateringer eller investere i en ny smartphone.

Eksperter har tidligere vurderet, at der var omkring 200.000 applikationer i App Store, der med iOS 11 bliver ubrugelige. Der er dog tale om applikationer, som ikke er opdateret siden 2014. Grunden til disse apps bliver ubrugelige er, at iOS 11 ikke længere understøtter 32-bits apps.

Selvom der altså er nogle iOS-enheder, der ikke længere understøttes af den nyeste iOS-opdatering, så er der også mange enheder, som fortsat er understøttet.

Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Vi forventer, at Apple tirsdag den 12. september 2017 afslører, hvornår iOS 11 bliver tilgængelig for offentligheden.

Mere til historien

Der er på nuværende tidspunkt omkring 87 procent af alle aktive iOS-enheder, som har iOS 10 installeret. De seneste tal er fra slutningen af juli 2017 og offentliggjort af Apple selv.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Snart kan du skjule og låse apps på din iPhone

TIP: Hvis du har savnet at kunne låse dine apps på iPhone, eller endda skjule dem, så er der gode nyheder.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram