iOS 10 installeret på næsten 9 ud af 10 iOS-enheder

Apple viser endnu engang, at de er gode til at få brugerne til at opdaterer enhederne. Nyeste tal viser, at næsten 9 ud af 10 har iOS 10 installeret.

De seneste tal fra Apple omkring udbredelsen af de forskellige iOS-versioner pr. 28. juli 2017 (Kilde: Apple.com)

De seneste tal fra Apple omkring udbredelsen af de forskellige iOS-versioner pr. 28. juli 2017 (Kilde: Apple.com)

Apple kan bare noget når det kommer til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. De nyeste tal fra Apple viser, at det næsten er 9 ud af 10 enheder, der har den nyeste software installeret.

Godt 10 måneder efter frigivelsen af iOS 10 har iOS-versionen en markedsandel på 87 procent. Det viser de seneste tal fra Apple.

Siden sidste måned er der ”kun” tale om en stigning på 1 procent, men generelt opdaterer mange iOS-brugere hurtigt. Eksempelvis havde 60 procent af de understøttede enheder opdateret til iOS 10 i løbet af de første to måneder.

iOS 9 har en markedsandel på 10 procent og er dermed installeret på 1 ud af 10 enheder. Til gengæld er der kun 3 procent af de aktive iOS-enheder, som har ældre iOS-versioner installeret.

Apple er generelt gode til, at understøtte ældre enheder med ny software i den grad, som hardwaren kan det. Og generelt er de understøttet i omkring 4 år med softwareopdateringer. På de ældste enheder er det ikke nødvendigvis sikkert, at alle funktioner fra den nyeste version bliver tilgængelig.

Disse Apple enheder kan opdateres til iOS 11

Netop nu er iOS 11 ude i betaversion, men den endelige version ventes frigivet i løbet af efteråret. Formentlig september eller oktober. Dette er dog ikke bekræftet af Apple.

iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Den seneste iOS-opdatering hedder iOS 10.3.3 og blev frigivet den 19. juli 2017. Du kan se hvilken version, at du har installeret på din enhed på følgende måde. Vælg “Indstillinger” – “Generelt” – “Softwareopdatering”. Her vises det som om din enhed er “ajour”.

Mere til historien

Med den kommende iOS 11-opdatering vil Apple ikke længere understøtte 32-bits applikationer, men udelukkende 64-bits applikationer. Det kan betyde, at en række applikationer bliver ubrugelige. Dog vil det primært være applikationer, der ikke er opdateret af udviklere længe.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram