Facebook tester ny Bonfire applikation i Danmark

3

Facebook er klar med en ny video-app, der hedder Bonfire, og netop nu testes den på det danske marked som det eneste sted.

Bonfire applikationen testes netop nu på det danske marked (Kilde: Screenshots App Store)
Bonfire applikationen testes netop nu på det danske marked (Kilde: Screenshots App Store)

Facebook har netop udsendt deres nyeste bud på en video-app. Applikationen hedder Bonfire og findes i den danske App Store til iOS, som det eneste sted. Det skriver The Next Web.

Applikationen er en selvstændig video-app i stil med FaceTime og Google Duo. Det er muligt, at tilføje forskellige filtre som briller, der følger dine bevægelser.

 – Derfor skal du installere Google Duo

Danmark er formentlig valgt som test land, da de generelt bruger applikationer i en længere periode og er fremme på de digitale områder. Applikationen er også allerede downloadet flere tusinde gange.

Du kan downloade applikationen og inviterer dine venner til at gøre det samme via Messenger-applikationen. Det er uvist om Bonfire på et tidspunkt vil blive integreret i Messenger.

Facebook har senest lukket deres Facebook Grupper applikation ned og lagt det ind i den almindelige Facebook-app.

 – Facebook dropper Gruppe-app

Download Bonfire applikationen gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Generelt er det altid en brugermæssig fordel, at de forskellige funktioner er samlet ét sted, så man ikke behøver flere forskellige applikationer til samme ting. Men tidligere var Messenger en del af Facebook og den har nu klaret sig godt som selvstændig app.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer