Facebook tester ny Bonfire applikation i Danmark

Facebook er klar med en ny video-app, der hedder Bonfire, og netop nu testes den på det danske marked som det eneste sted.

Bonfire applikationen testes netop nu på det danske marked (Kilde: Screenshots App Store)

Bonfire applikationen testes netop nu på det danske marked (Kilde: Screenshots App Store)

Facebook har netop udsendt deres nyeste bud på en video-app. Applikationen hedder Bonfire og findes i den danske App Store til iOS, som det eneste sted. Det skriver The Next Web.

Applikationen er en selvstændig video-app i stil med FaceTime og Google Duo. Det er muligt, at tilføje forskellige filtre som briller, der følger dine bevægelser.

 – Derfor skal du installere Google Duo

Danmark er formentlig valgt som test land, da de generelt bruger applikationer i en længere periode og er fremme på de digitale områder. Applikationen er også allerede downloadet flere tusinde gange.

Du kan downloade applikationen og inviterer dine venner til at gøre det samme via Messenger-applikationen. Det er uvist om Bonfire på et tidspunkt vil blive integreret i Messenger.

Facebook har senest lukket deres Facebook Grupper applikation ned og lagt det ind i den almindelige Facebook-app.

 – Facebook dropper Gruppe-app

Download Bonfire applikationen gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Generelt er det altid en brugermæssig fordel, at de forskellige funktioner er samlet ét sted, så man ikke behøver flere forskellige applikationer til samme ting. Men tidligere var Messenger en del af Facebook og den har nu klaret sig godt som selvstændig app.

Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Google og Meta får kort frist i cookies-sag

Digitaliseringsstyrelsen mener, at techgiganterne Metas og Googles brug af cookies er mangelfuld. Det er Meta ikke nødvendigvis enig i.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Facebook og Instagram klar med betaling

Der har været mange rygter og spekulationer længe, men nu er den sikker. Fra 1. november 2023 kan du betale for Facebook og Instagram.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram