Apple frigiver iOS 11.0.1 opdatering med fejlrettelser

23

Det er kun en uge siden, at Apple frigav den store iOS 11 opdatering, men allerede nu er en ny opdatering klar. Download iOS 11.0.1 nu.

Kontrolcenter
Kontrolcenter i iOS 10 og iOS 11 (Grafik: MereMobil.dk)

Apple udgav i sidste uge den store iOS 11 opdatering og nu en uge senere er de altså klar med en ny opdatering. Denne hedder iOS 11.0.1 og kan downloades nu.

11 ting du skal vide om iOS 11 på iPhone

iOS 11.0.1 opdateringen byder på flere mindre fejlrettelser, som er blevet opdages siden iOS 11 kom ud til offentligheden. Ifølge Apples release note, der altid offentliggøres i forbindelse med en opdatering, så inkluderer iOS 11.0.1 både fejlrettelser til både iPhone og iPad.

iOS 11 opdateringen gjorde, at nogle brugere havde problemer med deres outlook.com, Exchange 2016 og Office 365 mail-konti. Fejlen gjorde blandt andet, at nogen ikke kunne sende emails via mail-applikationen i iOS 11, men fik fejlen “Cannot Send Mail. The message was rejected by the server”. Apple og Microsoft har arbejdet tæt sammen for at løse denne fejl.

 – iOS 11 gør det mere bøvlet at slukke for Wi-Fi og Bluetooth

Video: Sådan redigerer du et Live Photo

Du kan downloade iOS 11.0.1 ved at gå ind i Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering.

De enheder, som kan opdateres til iOS 11.0.1 er de samme, der kan opdateres til iOS 11. Dermed kan ældre enheder ikke opdateres.

Husk i øvrigt, at det altid er en god idé, at tage en back-up af din eksisterende telefon, så du ikke mister data i forbindelse med opdateringen.

 – TIP: Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Mere til historien

Ifølge de første tal fra analysefirmaet Mixpanel, så var der 24 timer efter, at iOS 11 blev frigivet 10,01 procent af alle aktive iOS-enheder, som havde installeret softwaren. 

Læs også:
iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering
Sådan får din iPhone den dobbelte plads til billeder med iOS 11
iOS 11 gør iPhone 5S langsommere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer