Apple frigiver iOS 11.0.1 opdatering med fejlrettelser

Det er kun en uge siden, at Apple frigav den store iOS 11 opdatering, men allerede nu er en ny opdatering klar. Download iOS 11.0.1 nu.

Kontrolcenter

Kontrolcenter i iOS 10 og iOS 11 (Grafik: MereMobil.dk)

Apple udgav i sidste uge den store iOS 11 opdatering og nu en uge senere er de altså klar med en ny opdatering. Denne hedder iOS 11.0.1 og kan downloades nu.

- 11 ting du skal vide om iOS 11 på iPhone

iOS 11.0.1 opdateringen byder på flere mindre fejlrettelser, som er blevet opdages siden iOS 11 kom ud til offentligheden. Ifølge Apples release note, der altid offentliggøres i forbindelse med en opdatering, så inkluderer iOS 11.0.1 både fejlrettelser til både iPhone og iPad.

iOS 11 opdateringen gjorde, at nogle brugere havde problemer med deres outlook.com, Exchange 2016 og Office 365 mail-konti. Fejlen gjorde blandt andet, at nogen ikke kunne sende emails via mail-applikationen i iOS 11, men fik fejlen "Cannot Send Mail. The message was rejected by the server". Apple og Microsoft har arbejdet tæt sammen for at løse denne fejl.

 - iOS 11 gør det mere bøvlet at slukke for Wi-Fi og Bluetooth

Video: Sådan redigerer du et Live Photo

Du kan downloade iOS 11.0.1 ved at gå ind i Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering.

De enheder, som kan opdateres til iOS 11.0.1 er de samme, der kan opdateres til iOS 11. Dermed kan ældre enheder ikke opdateres.

Husk i øvrigt, at det altid er en god idé, at tage en back-up af din eksisterende telefon, så du ikke mister data i forbindelse med opdateringen.

 - TIP: Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Mere til historien

Ifølge de første tal fra analysefirmaet Mixpanel, så var der 24 timer efter, at iOS 11 blev frigivet 10,01 procent af alle aktive iOS-enheder, som havde installeret softwaren. 

Læs også:
-
iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering
-
Sådan får din iPhone den dobbelte plads til billeder med iOS 11
- iOS 11 gør iPhone 5S langsommere

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram