Tjeep: Konkurrenterne har brugt ulovlige metoder

Anklager om bagvaskelse, virksomhedsspionage, aftalebrud m.v. flyver gennem luften fra Tjeep, der nu vil sagsøge konkurrenterne.

Selvom Tjeep fuglene er skudt ned som aktivt teleselskab, og kunderne er sikret forsat forbindelse gennem Greentel, basker Tjeep stadig med de stækkede vinger.

Ifølge advokat Nicolai Dyhr fra Horten Advokatpartnerselskab er Tjeep A/S taget under konkurs, og Horten er udpeget som bobestyrer, men det betyder ikke, at eventyret for folkene bag Tjeep er slut.

Tjeep går efter et tocifret millionbeløb. De vil sagsøge nogle af de tidligere konkurrenter, skriver ITWatch. Der skulle være tale om ulovlige metoder og aftalebrud. ”Alvorlig bagvaskelse” nævnes også.

Ifølge advokat Nicolai Dyhr, som MereMobil.dk har talt med, er det rettighedselskabet Tjeep A/S der er under konkurs. Driftsselskabet Tjeep Mobil ApS, er ikke berørt.

– ”Behandlingen fra kollegaerne i branchen er højst kritisabel, og imod enhver form for fair og ærlig konkurrence,” siger tidligere marketingsdirektør i Tjeep, Tidiane Greye til ITWatch.

Tjeep anklager blandt andet netværksoperatøren Telenor, som selskabet brugte, for at have ændret samhandelsbetingelserne imod den underskrevne aftale. Desuden har en konkurrent været i gang med at jagte Tjeeps 20.000 kunder, da teleselskabet lukkede, på ulovlig vis.

Tidiane Greye hævder overfor ITWatch, at han er i besiddelse af omfattende dokumentation.

Vigtigt: Er du Tjeep kunde så se her

Telenor: Vi har ingen aftale med Tjeep

Aftalen mellem Tjeep og Telenor er lidt speciel. Ifølge Telenor og ITWatch er det selskabet Tel42, der har en aftale om netværksadgang, med Telenor. Denne adgang til solgt videre til Tjeep.

– ”Jeg vil gerne understrege, at Telenor ikke har en aftale med Tjeep,” skriver Mette Eistrøm, juridisk direktør i Telenor, til ITWatch.

Derudover kan Telenor ikke genkende sagen som Tjeep beskriver den.

Du kan læse flere detaljer om Tjeeps anklager på ITWatch.

Mere til historien

Få timer efter Tjeep meddelte sine kunder, at de ophørte driften, sendte Plenti en pressemeddelelse ud, hvor de tilbød hjælp til de ramte Tjeep kunder. Andre selskaber, som f.eks. CBB og Telmore, var også ude med nogenlunde tilsvarende meldinger. Blandt andet på de sociale medier.

Apple politianmeldt af danske medieorganisationer

Apple misbruger indhold fra danske medier uden at betale for det. Derfor er Apple politianmeldt.

(mere…)
Mit Digitale Selvforsvar beskytter dig mod IT-svindel

En gratis app beskytter dig mod svindel via mail, SMS og konkurrencer. Den og din sunde fornuft kan hjælpe dig mod svindlerne.

(mere…)
Sony bekræfter hacking

To gange på få måneder er elektronikkæmpen Sony blevet hacket.

(mere…)
Sådan undgår at blive svindlet digitalt

TIP: Her er 5 gode råd til, hvordan du undgår digital svindel, hvilket cirka 150.000 danskere hvert år oplever.

(mere…)
41-årig idømt fængsel for ulovlig fildeling og bedrageri

Den dømte begik ophavsretskrænkelser af særlig grov karakter, bedrageri og skaffede andre adgang til betalingsartikler.

(mere…)
Du kan blive snydt af billige Netflix-abonnementer

Et marked for salg af ulovlige Netflix’ Premium-abonnementer er dukket efter Netflix' vil forhindre brugere i at dele abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram