Vigtigt: Er du Tjeep kunde så se her

Kunder som ikke har reageret, efter lukningen af Tjeep for en uge siden, skal op af stolen nu, hvis forbindelsen ikke skal lukkes.

(Foto: Tjeep)

Tjeeps kunder skal være aktive for ikke at miste forbindelsen. (Foto: Tjeep)

Tjeeps kunder blev for en uge siden reddet af Greentel, der på målstregen, før lukningen af op imod 20.000 mobilabonnementer, overtog aktiviteten Tjeep.

De kunder som endnu ikke har været i kontakt med Greentel, og forholdt sig passivt, skal op af stolen. Skæringsdatoen er 1/7 2017 klokken 23:59. Har man ikke foretaget sig noget, lukkes der for udgående opkald, SMS og data.

– ”Flytningen skal være afsluttet den 4/7 2017 eller mistes forbindelsen helt. Dem der endnu ikke har svaret på vores mail omkring situationen har i dag (fredag) fået en SMS fra os. Her kan de vælge at lukke nummeret, portere til et andet selskab, eller fortsætte som kunde hos os. Kunderne er nødt til at foretaget et aktivt valg,” fortæller Poul Tarp, bestyrelsesformand i Tjeep til MereMobil.dk.

Dermed er det sidste udkald for de kunder, der endnu ikke har fundet et andet selskab, eller blot ikke har reageret på Greentels henvendelse. Greentel har lidt mere praktisk information til Tjeeps kunder på deres hjemmeside.

Kunder som får forbindelsen lukket for udgående opkald, SMS-beskeder og data, vil blive genåbnet så snart de kontakter Greentel.

Flytningen af Tjeeps kunder er i gang

Uklarhed omkring Tjeeps konkurs

Frem til fredag eftermiddag (30. juni 2017) har der været uklarhed omkring selve konkursen af Tjeep. Dette førte ifølge ITWatch til, at fagforeningen HK torsdag sendte medarbejderne tilbage på arbejde.

Formanden for HK Service Hovedstaden, René Knudsen, har overfor IT-Watch kaldt det for ”en underlig proces”.

Overfor MereMobil.dk bekræfter advokat Nicolai Dyhr fra Horten Advokatpartnerselskab, at selskabet Tjeep A/S er taget under konkurs.

– ”Det konkursramte Tjeep A/S er et rettighedsselskab, mens Tjeep Mobil ApS er driftsselskabet. Det er alene Tjeep A/S,  der er erklæret konkurs, i hvilken forbindelse jeg er udpeget som kurator. Tjeep Mobil ApS er fortsat i drift. Der er indgået en overdragelsesaftale, hvorved kunderne er overdraget til Greentel. Efter det oplyste vil de medarbejdere, der er ansat i Tjeep Mobil ApS få deres løn,” fortæller Nicolai Dyhr, til MereMobil.dk.

Han oplyser endvidere, at Greentel arbejder på at få flyttet kunderne over til sig.

– ”Jeg har fået forelagt overdragelsesaftalen, og den har jeg ikke umiddelbart i sinde at modsætte mig på boets vegne.”

Ifølge Greentel skal de have kunderne over på deres platform senest den 5. juli 2017.

Mere til historien

Da Telenor og Telia benytter det samme netværk vil kunder der skifter fra Tjeep til Greentel ikke opleve en forskellen i dækningen.

Tjeep: Konkurrenterne har brugt ulovlige metoder

Anklager om bagvaskelse, virksomhedsspionage, aftalebrud m.v. flyver gennem luften fra Tjeep, der nu vil sagsøge konkurrenterne.

(mere…)
Flytningen af Tjeep-kunderne til Greentel er i gang

Greentel flytter netop nu Tjeeps kunder til en ny platform. Greentel bekræfter, at kunderne holdes i luften mens flytningen sker.

(mere…)
Tjeep er klar med EU-abonnementer

EU-abonnementerne hos Tjeep er nu også klar – og du kan få EU-roaming for under 100 kroner om måneden. Se priserne her.

(mere…)
Tjeep satser på reklamebetalt mobilabonnement

Tjeep tilbyder et reklamefinansieret mobilabonnement. I princippet kan mobilregningen ramme 0 kroner. Lyt til reklamer og spar penge.

(mere…)
Tjeep: Nu virker ALT – endelig

Lavprisselskabet Tjeep siger nu, at alt endelig fungerer, og de nu for alvor vil i gang med at kapre kunder.

(mere…)
SMS-bøvl med 3’s kunder driller Tjeep

Jura og teknik spænder ben for Tjeep, hvor kunderne stadig ikke kan modtage SMS’er fra konkurrenten 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram