Flytningen af Tjeep-kunderne til Greentel er i gang

Greentel flytter netop nu Tjeeps kunder til en ny platform. Greentel bekræfter, at kunderne holdes i luften mens flytningen sker.

SIM-kort

Ikke alle Tjeep kunder har kunne flyttes online. Nogle skal have nyt SIM-kort, oplyser Greentel (Foto: MereMobil.dk)

– ”Vi arbejder meget med det lige nu, sammen med Telia, om at få flyttet kunderne, andre kommentarer har jeg ikke lige nu,” lyder det fra en travl Poul Tarp, bestyrelsesformand for Greentel, der i fredags overtog kunderne fra det konkursramte lavprisselskab Tjeep.

Han fortæller kort, at man er ved at afdække hvem der skal have nyt SIM-kort, og hvem der ikke skal, hvorefter Poul Tarp løbere videre i den travle hverdag, efter forstyrrelsen fra MereMobil.dk.

Han har tidligere fortalt, at kunderne ikke behøvede nye SIM-kort, da flytningen fra Telenors netværksplatform (som Tjeep brugte) til Telia’s kunne ske online. Noget tyder på, at processen ikke har været helt så smertefri, som det i første omgang så ud til.

Poul Tarp fortæller afslutningsvis, at Greentel naturligvis holder kunderne i luften.

Forhandlinger uden resultat

Det var lige ved at være en tilfældighed, at det blev Greentel, der reddede Tjeep-kunderne fra, at stå helt uden telefonforbindelse.

– ”Vi forhandlede i løbet af ugen (sidste uge, red.), da det stod klart, hvilken vej det ville gå for Tjeep, men forhandlingerne nåede aldrig til ende,” har Poul Tarp tidligere fortalt til MereMobil.dk.

Omkring klokken 14 fredag eftermiddag modtog Poul Tarp så beskeden om Tjeeps konkurs, og den forestående lukning af op mod 20.000 kunders mobiltelefoner.

– ”Jeg synes det var uanstændigt i et land som Danmark, hvis så mange kunder skulle stå uden telefonforbindelse”.

Poul Tarp, der i branchen beskrives som en garvet jysk telekøbmand, gik tilbage i en forhandlingssnak med Tjeep. Klokken 20 fredag aften kunne Greentel så offentliggøre overtagelsen af Tjeeps kunder.

Købte kun kunderne

Da forhandlingerne mellem Greentel og Tjeep faldt på plads blev den forestående lukning af kundernes telefonforbindelser afblæst, da Greentel garanterede betalingen overfor netoperatøren.

– ”Vi har købt kundedatabasen, web-siden m.v. Prisen har vi aftalt ikke at oplyse,” udtalte Poul Tarp i weekenden.

Greentel har i forvejen 20.000 kunder, og kan efter overtagelse af Tjeep tilføje yderligere 15-20.000 kunder. Det præcise antal nye kunder afhænger af hvor mange der forbliver hos Greentel, og hvor mange der flytter til et andet teleselskab.

Tjeep konkursen har gjort, at alle kunder der ønsker det, frit kan overflytte deres nummer til et andet selskab.

Mere til historien

Primært er Greentel interesserede i de kunder, der ikke har f.eks. fri tale og data. Således har Greentel ikke abonnementer uden loft.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram