Presset på HTC fortsætter uformindsket

Kan HTC bryde den onde spiral med den nye topmodel HTC U 11? Virksomheden er fortsat hårdt presset.

HTC U 11 (Foto: HTC)

HTC U 11 (Foto: HTC)

Fra fjerde kvartal sidste år til første kvartal i år faldt den taiwanske mobilproducent HTC's omsætning med hele 35 procent til 480 millioner amerikanske dollars.

Det lægger et enormt pres HTC, som slås med at minimere sine tab og derfor skærer i flere led i virksomheden. Blandt er der skåret gevaldigt i marketingbudgettet og i administrationen.

Ifølge Androidauthority har HTC bevæget sig ind i en ond cirkel, hvor der også skæres drastisk i udviklingen af produkter. Det vil ifølge mediet sandsynligvis føre til endnu lavere indtægter i de kommende kvartaler.

Androidauthority mener dog, at HTC's næste chance for at bryde ud af den onde cirkel kan være lanceringen af den nye topmodel U11. Telefonen er dyr, men opleves til gengæld er den nyskabende på flere områder.

U11 er forsynet med Egde Sense, som er en ny måde at bruge smartphone på. Edge Sense virker ganske enkelt ved at klemme mobilen, hvorved man får adgang til for eksempel kameraet, SnapChat eller lommelygten.

- De første indtryk af HTC U 11

Kom tæt på HTC U 11

Mere til historien

HTC havde sin storhedstid i Danmark med modellerne HTC Desire og HTC Legend. Det var i 2010.

Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

(mere…)
860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram