House of Cards premiere årsag til data-stigning hos 3

0

Premieren på Netflix-serien House of Cards kunne ses på 3’s netværk, hvor der var en stor stigning i forhold til en almindelig tirsdag.

Tirsdag morgen, den 30. maj 2017 klokken 9.00, havde femte sæson af den populære Netflix-serie House of Cards premiere. Og dette kunne ses i netværket hos teleselskabet 3.

 – Test af streaming: Flest serier for pengene

Sammenlignet med en almindelig tirsdag, så steg Netflix-trafikken i 3’s netværk med 17 procent.

Fra tirsdag morgen kl. 9.00 og til onsdag kl. 9.00 blev der brugt 60,8 terabyte data i 3’s netværk på Netflix.

– “Tallene viser, at Netflix fortsat kan skabe underholdning, som samler danskerne. Vi glæder os over at kunne levere en god forbindelse, som gør, at kunderne kan se lige så mange afsnit, de ønsker, hvor og hvornår det passer dem efter premieren. Det samlede forbrug dækker både kunder som streamer via mobiltelefonen og via mobilt bredbånd,” fortæller David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3.

 – Netflix nærmer sig 100 millioner abonnenter

David Elsass understreger også, at 3 ikke har adgang til at se, hvilke serier kunderne ser på Netflix, men at sammenfaldet med sæsonpremieren er påfaldende.

Det største tryk på dataforbruget af Netflix i 3’s netværk var tirsdag aften kl. 21.50. En normal tirsdag er det største datatryk lidt tidligere på aftenen. Eksempelvis var det kl. 21.15 tirsdag den 23. maj 2017.

 – Søndagen er “steaming søndag” viser nye tal

Samtlige 13 afsnit af femte sæson af House of Cards blev frigivet tirsdag morgen.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at 3 oplever samme tendens. Også da fjerde sæson af House of Cards havde premiere, fredag den 4. marts 2016, sås en lignende tendens. Her brugte 3’s kunder 173 terabyte data på Netflix i den første premiere-weekend. Hvilket var en stigning på 20 procent i forhold til weekenden forinden.

Læs også:
Streaming er populært – 74 procent har abonnement
Podcast: Bedre lyd fra streamingtjenesterne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer