Denne uges mobilnyheder – uge 16

UGE 16: Ugens absolutte højdepunkt er testen af Galaxy S8’erne – læs den her. HTC er på vej med nyt flagskib. Få ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederSamsung har dansk salgsstart på deres nyeste topmodeller, Galaxy S8 og Galaxy S8+, fredag den 28. april. Men allerede nu er de mange anmeldere klar med deres dom. Det betyder også, at vi på MereMobil.dk har offentliggjort vores uddybende anmeldelse af de længe ventede telefoner fra Samsung.

TEST: Samsung Galaxy S8+ – mega flot, kompakt og med kompromisser

Hvis du ikke vil læse en meget lang og uddybende anmeldelse, så kan du også se vores web-tv indslag. Her ser vi på de fordele og ulemper der er på Samsungs flagskib anno 2017.

WEB-TV: Se dette inden du køber Samsung Galaxy S8+

Alt imens en række af de forskellige producenters topmodeller enten er kommet i handlen, eller har salgsstart inden længe, så har HTC netop udsendt invitationer til en event i midten af maj. Her ventes det, at de vil afsløre deres kommende topmodel i HTC U-serien.

HTC på vej med nyt flagskib – invitationerne sendt ud

Derudover har både Telmore og CBB fået nye abonnementer, som indeholder EU-forbrug.

Står du og skal til konfirmation i løbet af de kommende uger, og mangler en gave, så har vi samlet 10 gaveidéer i alle prisklasser til konfirmander som har en lille interesse i teknologiens verden. Se gaveidéerne i linket herunder.

10 gaveidéer til konfirmanden anno 2017

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 16

  1. TEST: Samsung Galaxy S8+ – mega flot, kompakt og med kompromisser
  2. Google Fotos er opdateret med videostabilisering
  3. Samsung Galaxy S8-ejere klager over skærm
  4. Læsernes spørgsmål om Samsung Galaxy S8+
  5. CBB har fået EU-abonnementer
  6. Telmore klar med EU-roaming i nye abonnementer
  7. WEB-TV: Se dette inden du køber Samsung Galaxy S8+
  8. Huawei Mate 9-salget runder milepæl
  9. Plenti er forud for målet – nu 70.000 kunder
  10. Spotify klar med studierabat

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram