Spotify klar med studierabat

0

Der findes et væld af ting, som studerende kan få rabat til. Nu er Spotify også med på denne liste med deres premium-abonnement.

Studerende kan nu få Spotify Premium til 50 procent af prisen (Kilde: Spotify)
Studerende kan nu få Spotify Premium til 50 procent af prisen (Kilde: Spotify)

Musikstreamingtjenesten Spotify er klar med et nyt tiltag. De tilbyder nemlig nu studerende 50 procent rabat på Premium-abonnementet.

 – Spotify begrænser gratisternes adgang til ny musik

Spotify har haft tilbuddet i længere tid, men her har det været forbeholdt amerikanske, britiske og tyske studerende. Men 31 nye lande er nu tilføjet, hvoraf Danmark er det eneste nordiske land.

Danske studerende vil, mod studielegitimation, kunne få Spotify til 49 kroner per måned og inkluderer alle de funktioner samt den musik, som i et Premium-abonnement.

Tilbuddet vil måske gøre, at Spotify får flere af deres nuværende gratis-brugere til at blive Premium. Spotify har mere end 100 millioner brugere på verdensplan, hvoraf det ”kun” er 40 millioner af disse, som er betalende abonnenter.

 – Spotify på vej med Hi-Fi lydkvalitet

Det er uvist hvor længe rabatten kan udnyttes, men hvis det for danske studerende vil fungere som i USA, så vil tilbuddet gælde i op til et år ad gangen og kunne fornys i op til fire år.

Mere til historien

Spotify er ikke først med dette tilbud til de danske studerende. Allerede sidste år lancerede Apple studierabat til deres mustiktjeneste Apple Music.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer