Apple giver 50 procent i studierabat på Apple Music

0

Apple oplyste i sidste uge, at de nu tilbyder studierabat på deres musiktjeneste. Det betyder nu, at studerende kan få Apple Music til halv pris.

Apple Music klar med studierabat, så det nu kun koster 49 kroner om måneden for et abonnement, hvis man er studerende. (Foto: Apple)
Apple Music klar med studierabat, så det nu kun koster 49 kroner om måneden for et abonnement, hvis man er studerende. (Foto: Apple)

Apple har i mange år tilbudt studerende studierabat på køb af forskellig hardware, men ikke på software. Det ændrer sig dog måske nu. I hvert fald meldte Apple i sidste uge, at de nu tilbyder studierabat på køb af abonnement til musiktjenesten Apple Music.

Det er hjemmesiden TechCrunch, som oplyser der er tale om en rabat på 50 procent af prisen for det individuelle abonnement. Det skriver AndroidAuthority.com. Og det stemmer også med det, som er angivet på Apples officielle hjemmeside.

 – Apple Music får snart tiltrængt overhaling

Et abonnement på Apple Music koster nu 49 kroner om måneden, hvis man er studerende. Det er kun det individuelle abonnement, som man kan få til særlig studiepris. Rabatten gives til både nye brugere og eksisterende brugere af Apple Music. Er du eksisterende bruger, så skal du dog have abonnementet ændret i dine indstillinger.

Apple Music (Foto: Apple)
Apple Music (Foto: Apple)

Det individuelle abonnement til Apple Music koster 99 kroner om måneden, hvis du ikke er studerende.

Foruden Danmark så udrulles studierabatten også i USA, Storbritannien, Tyskland, Irland, Australien og New Zealand. Og du bliver valideret, som studerende, via udbyderen UNiDAYS.

Gør du brug af denne studierabat, så kan den i skrivende stund være aktiv i maksimalt fire år – og prisen/rabatten gælder så længe du er tilmeldt studiet.

Apple tilbyder formentlig studierabat på Apple Music for at styrke sig i konkurrencen mod særligt Spotify, der er markedsleder på markedet for musikstreaming.

 – Apple Music har nu 13 millioner brugere

Du kan læse mere om studierabatten på Apples officielle hjemmeside.

Mere til historien

Apple tilbyder også et ”familie-abonnement”, hvor op til seks personer kan få ubegrænset adgang til Apple Music på deres enheder. Dette koster 149 kroner om måneden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer