Apple Music har nu 13 millioner brugere

0

Apple fremlagde i går det dårligste kvartalsregnskab i mange år, men der er fremgang at spore hos musikstreamingtjenesten Apple Music.

Apple Music logo
Apple Music

Det er muligt, at Apple i går fremlagde det dårligste kvartalsregnskab i mange år med faldende salg. Men Apple kan spore fremgang hos deres streamingtjeneste Apple Music.

 – Apple har fremlagt rekord-dårligt regnskab

Apple topchef, Tim Cook, kunne under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet fortælle, at Apple Music har rundet 13 millioner betalende brugere, hvilket er en fremgang på 2 millioner brugere siden februar måned, hvor Apple oplyste tjenesten nu havde 11 millioner betalende brugere på verdensplan. Det skriver The Verge.

 – Sonos understøtter nu Apple Music

Apple Music gik i luften i sommeren 2015 og har altså på omkring 10 måneder fået de 13 millioner brugere ”samlet sammen”. Der er dog stadigvæk langt op til konkurrenten og markedslederen på musikstreaming-markedet Spotify. Ifølge de seneste tal, fra marts 2016, så har Spotify 30 millioner betalende brugere. Så der er stadigvæk langt imellem. Spotify har tilgengæld 6 år på “bagen”.

På fredag kommer der dog noget eksklusivt indhold og album udgivelser fra Future, The 1975 og Drake, der udgiver et album eksklusivt via Apple Music, som også har en dyb integration med iTunes.

 – PODCAST: iTunes ændrede musikken

Apple Music har ikke gennemgået nogen større opdateringer i løbet af det første år, så det er ventet at tjenesten får en opgradering, som formentlig præsenteres ved Worldwide Developer Conference i juni.

Mere til historien

Analytikeren Mark Mulligan, der er en anerkendt analytiker inden for musikindustrien, forudsagde i slutningen af sidste år, at Apple Music i 2016 ville komme tæt på Spotifys nuværende antal af betalende brugere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer