Apple Music har nu 13 millioner brugere

Apple fremlagde i går det dårligste kvartalsregnskab i mange år, men der er fremgang at spore hos musikstreamingtjenesten Apple Music.

Apple Music logo

Apple Music

Det er muligt, at Apple i går fremlagde det dårligste kvartalsregnskab i mange år med faldende salg. Men Apple kan spore fremgang hos deres streamingtjeneste Apple Music.

 - Apple har fremlagt rekord-dårligt regnskab

Apple topchef, Tim Cook, kunne under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet fortælle, at Apple Music har rundet 13 millioner betalende brugere, hvilket er en fremgang på 2 millioner brugere siden februar måned, hvor Apple oplyste tjenesten nu havde 11 millioner betalende brugere på verdensplan. Det skriver The Verge.

 - Sonos understøtter nu Apple Music

Apple Music gik i luften i sommeren 2015 og har altså på omkring 10 måneder fået de 13 millioner brugere ”samlet sammen”. Der er dog stadigvæk langt op til konkurrenten og markedslederen på musikstreaming-markedet Spotify. Ifølge de seneste tal, fra marts 2016, så har Spotify 30 millioner betalende brugere. Så der er stadigvæk langt imellem. Spotify har tilgengæld 6 år på "bagen".

På fredag kommer der dog noget eksklusivt indhold og album udgivelser fra Future, The 1975 og Drake, der udgiver et album eksklusivt via Apple Music, som også har en dyb integration med iTunes.

 - PODCAST: iTunes ændrede musikken

Apple Music har ikke gennemgået nogen større opdateringer i løbet af det første år, så det er ventet at tjenesten får en opgradering, som formentlig præsenteres ved Worldwide Developer Conference i juni.

Mere til historien

Analytikeren Mark Mulligan, der er en anerkendt analytiker inden for musikindustrien, forudsagde i slutningen af sidste år, at Apple Music i 2016 ville komme tæt på Spotifys nuværende antal af betalende brugere.

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dette streamede vi på Spotify i 2022

Spotify er nu klar for en liste over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2022. Se listerne her.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram