Apple Music har nu 11 millioner betalende brugere

1

Det er 8 måneder siden stikket blev sat i, og der er nu hele 11 millioner betalende brugere af musiktjenesten Apple Music.

Screenshots fra Apple Music for Android
Screenshots fra Apple Music for Android

Apple Music fortsætter sin vækst og tilgang af betalende bruger, lyder det fra Apples Eddy Cue. Han oplyser, at musiktjenesten nu har mere end 11 millioner betalende brugere her cirka otte måneder efter lanceringen.

I sidste måned forlød det, at Apple Music havde 10 millioner betalende brugere, så der er altså kommet 1 million nye brugere til den seneste måned. Det skriver Afterdawn.com.

Mere end 10 millioner betaler for Apple Music

De nye oplysninger stammer fra et interview med Apples Craig Federighi og Eddy Cue i John Gruber’s The Talk Show podcast. Det skriver Pocketnow.com.

Det er dog fortsat Spotify, som er den mest benyttede musikstreamingtjeneste med 60 millioner gratis brugere og mere end 20 millioner betalende brugere.

Apple Music er tilgængelig på Apples egne produkter, men også til Android.

Apple Music
Apple Music

Apple Music er nu klar til Android

I sidste uge meddelte Sonos, at deres højttalere nu også understøtter den efterhånden store musiktjeneste.

Du kan downloade Apple Music gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Eddy Cue har også fortalt, at Apple har hele 782 millioner iCloud brugere, hvilket er en ret god procentdel af de én milliarder iOS-enheder der er i brug – og flere brugere har måske også flere iOS-enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer