Spotify runder ny milepæl – 30 millioner brugere

1

Endnu en milepæl er nået for streamingtjenesten Spotify, de har nemlig nu rundet 30 millioner betalende brugere, det oplyser deres CEO i dag på Twitter.

Spotify Discover Weekly
Spotify Discover Weekly

Spotify har nu rundet 30 millioner betalende brugere, det oplyser Daniel Ek, CEO hos Spotify, i et tweet på Twitter.

Det er i øvrigt den første opdatering Spotify har givet på antallet af betalende brugere siden de rundede 20 millioner betalende brugere kort før Apple Music gjorde sit indtog sidst i juni 2015. Men den øgede konkurrence har altså ikke haft stor effekt på Spotify’s vækst. Det skriver The Verge.

I januar kom det frem, at Spotify samlet set har mere end 100 millioner aktive brugere. Dette er dog inklusive de brugere, som benytter tjenesten uden at betale.

 – Spotify har nu mere end 100 millioner aktive brugere

Apple Music har været i ”luften” i 9 måneder og har nu 11 millioner betalende brugere. I samme tidsrum har Spotify fået 10 millioner betalende brugere.

I 2014 havde Spotify samlet set 10 millioner betalende brugere, så der er ingen tvivl om, at væksten fortsat skrider flot fremad.

 – Spotify og Apple Music går glip af Adeles nye album

Spotify beholder altså førertrøjen når det kommer til, at være den mest populære musikstreamingtjeneste.

Mere til historien

Flere og flere artister dropper Spotify i hvert fald når de lancerer deres albums. Senest har Adele, Coldplay, Drake, Future, Rihanna, The 1975 og Kanye West droppet Spotify og lignende tjenester ved lanceringen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer