Spotify og Apple Music går glip af Adeles nye album

Sangerinden Adele sender hendes nye album ”25” på gaden fredag den 20. november, men brugere af streamingtjenester må ud og købe det på anden vis.

Adele albumcover til 25

Adele albumcover til albummet “25”

Den populære sangerinde Adele er klar med hendes første album siden 2011. Albummet hedder ”25” og kommer i handlen fredag den 20. november 2015.

Forventningerne til det nye album er enorme. Den første single ”Hello” er blevet voldsomt populær. I musikvideoen indgår der i øvrigt en telefonboks, en fastnettelefon og en klap-mobiltelefon.

Men er man interesseret i Adele’s nye album, så skal man ud og købe sig adgang til det enten i digital format eller en fysisk CD, da Adele ikke vil lade det nye album blive tilgængeligt på streamingtjenester som Spotify og Apple Music. Det skriver The Verge, der havde oplysningerne fra The New York Times, men også selv har fået dem bekræftet efterfølgende.

 – Prince fjerner sin musik fra streamingtjenester

Adele har ikke selv meldt noget officielt ud omkring dette. Derfor er det uvist, hvorfor albummet ikke skulle blive tilgængeligt på streamingtjenester, da singlen ”Hello” har været ude på blandt andet Spotify og Apple Music. Men det er formentlig for, at få et godt salg af det fysiske album og downloads i de første måneder.

Det ventes dog, at albummet på sigt vil blive tilgængeligt på de forskellige streamingtjenester, da Adeles album ”21” i 2011 ikke var tilgængeligt de første måneder på Spotify.

Mere til historien

Adele’s single ”Hello” blev den første single, der har solgt mere end en million downloads i Amerika i løbet af den første uge. Billboard har sagt, at ”25” kan blive den højest sælgende første uge siden Nielsen SoundScan begyndte at tracke album salget i 1991.

Læs også:
Kunstnerne tjener flere penge på streaming

Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram