Spotify og Apple Music går glip af Adeles nye album

0

Sangerinden Adele sender hendes nye album ”25” på gaden fredag den 20. november, men brugere af streamingtjenester må ud og købe det på anden vis.

Adele albumcover til 25
Adele albumcover til albummet “25”

Den populære sangerinde Adele er klar med hendes første album siden 2011. Albummet hedder ”25” og kommer i handlen fredag den 20. november 2015.

Forventningerne til det nye album er enorme. Den første single ”Hello” er blevet voldsomt populær. I musikvideoen indgår der i øvrigt en telefonboks, en fastnettelefon og en klap-mobiltelefon.

Men er man interesseret i Adele’s nye album, så skal man ud og købe sig adgang til det enten i digital format eller en fysisk CD, da Adele ikke vil lade det nye album blive tilgængeligt på streamingtjenester som Spotify og Apple Music. Det skriver The Verge, der havde oplysningerne fra The New York Times, men også selv har fået dem bekræftet efterfølgende.

 – Prince fjerner sin musik fra streamingtjenester

Adele har ikke selv meldt noget officielt ud omkring dette. Derfor er det uvist, hvorfor albummet ikke skulle blive tilgængeligt på streamingtjenester, da singlen ”Hello” har været ude på blandt andet Spotify og Apple Music. Men det er formentlig for, at få et godt salg af det fysiske album og downloads i de første måneder.

Det ventes dog, at albummet på sigt vil blive tilgængeligt på de forskellige streamingtjenester, da Adeles album ”21” i 2011 ikke var tilgængeligt de første måneder på Spotify.

Mere til historien

Adele’s single ”Hello” blev den første single, der har solgt mere end en million downloads i Amerika i løbet af den første uge. Billboard har sagt, at ”25” kan blive den højest sælgende første uge siden Nielsen SoundScan begyndte at tracke album salget i 1991.

Læs også:
Kunstnerne tjener flere penge på streaming

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer