Spotify på vej med Hi-Fi lydkvalitet

Lyd i CD-kvalitet på Spotify kan blive en realitet inden længe. Netop nu tester Spotify en type abonnement, hvor brugerne kan betale for at få Hi-Fi lyd.

Spotify Premium kører netop nu på en forsøgsordning

Spotify Premium kører netop nu på en forsøgsordning

Spotify er verdens største streamingtjeneste på markedet, men Spotify har haltet efter nogle af konkurrenterne, som Tidal, når det kommer til lydkvaliteten. Men det gør Spotify nu noget ved.

 – Spotify runder 50 millioner betalende kunder

De seneste dage er flere brugere blevet mødt af en ”popup” i applikationen, som gør det muligt, at opgradere abonnementet til ”Spotify HiFi”. I denne udgave af Spotify tilbydes ”lossless lyd” i CD-kvalitet, der er 16-bit 44.1 kHz.

Det nye ”Spotify Hifi” tilbydes tilfældige brugere i en forsøgsordning. Her tester Spotify forskellige tilbud og prissætninger, så de ved hvad der fungerer bedst. Dog ses det blandt andet på Reddit, at nogle brugere har skulle opgradere fra familieabonnementet til Spotify HiFi for 10 dollars ekstra, hvilket altså er dobbelt pris af Spotify Premium. Det skriver The Verge.

 – Spotify har opbygget en kæmpe gæld

Skulle dette blive den endelige pris, så vil Spotify Hi-Fi formentlig få en pris på 199 kroner om måneden, hvilket også matcher Tidals danske pris på Tidal HiFi.

Der er også brugere af Spotify, der skriver på Twitter, at de har fået priser der inkluderer én gratis vinyl, samt løbende tilbud på vinyler, der sælges i begrænset oplag. Denne koster 5 dollars oveni Spotify Premium.

Den endelige pris er endnu ikke oplyst, da funktionen ikke er officielt lanceret. Netop nu florerer forskellige tilbud altså til de, som er med i forsøgsordningen.

Hvis du går op i lydkvalitet så tag et lyt på vores podcast om blandt andet streaming-lyd hvor vi går i dybden med emnet.

Mere til historien

Vil du betale ekstra for, at få god kvalitet på streamingtjenester eller er den “fin” nok til dig den som Spotify har i dag? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Her er de 10 mest sete serier på Netflix

Netflix er klar med opgørelsen over de mest sete serier i anden halvdel af 2023. Se listerne her.

(mere…)
Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

(mere…)
Netflix har succes med reklame-abonnement

Hader du reklamer på tv? Så er du én af få. Netflix har i hvert fald stor succes med deres reklameabonnement.

(mere…)
Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Atter prisstigninger på TV 2 Play

Det er blevet dyrere for nye abonnenter på TV 2 Play på udvalgte pakker, men eksisterende kunder er ikke fredet.

(mere…)
Viaplay sætter hårdt ind mod kontodeling

Nu vil Viaplay også forsøge, at stoppe kontodeling med nye tiltag, som starter i juni.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram