Samsung Galaxy Note 7 endnu engang klar til salg

Tredje gang siger man er lykkens gang og det håber Samsung helt sikkert er tilfældet. Galaxy Note 7 er nemlig på vej på markedet igen – uden kritiske komponenter.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har tidligere meldt ud, at de ville lancere den katastroferamte Galaxy Note 7 i en refurbished version. Og telefonen er nu så småt ved at være klar til et comeback i blandt andet hjemlandet Sydkorea. Denne gang bliver det til nedsat pris.

Samsung Galaxy Note 7 gør comeback på mobilmarkedet

Hvordan telefonen modtages denne gang er uvist. I første runde var der stor begejstring over telefonen, som både høstede hos ved anmeldere og de første brugere.

Rekord mange forudbestillinger af Galaxy Note 7

De kritiske komponenter er udskiftet i enhederne og prisen er reduceret. Batteriet er også reduceret og ikke længere 3.500 mAh, som der var i den oprindelige model. Men det er ikke alt. Navnet er nemlig også ændret. Galaxy Note 7 hedder nu Galaxy Note 7R. Præcis hvad R’et står for er ikke meldt ud, men det tænkes det står for Refurbished.

Samsung Galaxy Note 7 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Samsung Galaxy Note 7 lækket af OnLeaks (Kilde: OnLeaks)

Galaxy Note 7R kommer i handlen i Sydkorea i slutningen af juni til en pris på cirka 700.000 sydkoreanske Won. Sådan lyder oplysningerne i hvert fald fra ETNews, ifølge Android Central. I danske kroner svarer prisen til omkring 4.200 kroner. Dermed er der altså tale om en prisnedsættelse på omkring 30 procent.

Samsung har også opgraderet softwaren, som nu er den nyere Android 7.0 Nougat. Derudover er software og features, der fik ros stadigvæk det samme.

Her er Galaxy Note 7 – hidtil vildeste Samsung-model

Vi skal dog ikke forvente, at den nye refurbished model af Galaxy Note 7 kommer på det danske marked. Det ventes kun, at den vil blive udsendt på hjemmemarkedet og måske andre asiatiske markeder.

Mere til historien

Hvis du ikke husker præcis, hvad der skete med de første Galaxy Note 7-enheder. Kan du læse Samsungs beskrivelse af problemerne med batterierne her.

Læs også:
Samsung gør det forbi med Galaxy Note 7

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram