Her er de nye mobiler i april – se alle nyhederne og datoerne her

OVERSIGT: Denne måned byder på en række nye smartphones i butikkerne. Flere af dem er topmodeller. Få overblikket over de nye mobiler her.

Udvalget af nye telefoner øges hos mobilforhandlerne i løbet af april – og flere af dem er topmodeller.

Der er ingen tvivl om, at det er Samsungs nye telefoner, der har fået mest plads i medierne, og forventningerne er også store til Samsung, der for alvor har noget at bevise efter Galaxy Note 7-katastrofen.

Foruden Samsungs nye topmodeller, Galaxy S8 og Galaxy S8+, så er også Huawei og LG klar med deres bud på interessante telefoner for foråret – nemlig Huawei P10 Plus og LG G6.

Sonys topmodel dette forår kommer på markedet senere, men du snydes ikke for en Sony-telefon denne måned. Sony sender nemlig deres opgradering af Xperia XZ på markedet – nemlig Xperia XZs.

Har du ikke behovet eller lysten til en topmodel, så er Lenovo klar med Moto G5 Plus og Huawei har salgsstart på P10 Lite. Her får du overblikket.

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Samsung offentliggjorde deres længe ventede flagskibstelefoner i slutningen af marts. Siden har der været gang i forsalget af Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ – her er de

Telefonerne er et skridt i den rigtige retning i forhold til sidste års modeller. Skærmen er næsten helt fra kant-til-kant og skærmen har fået et nyt og mere aflangt format. Ifølge Samsung er skærmen på Galaxy S8 på 5,8 tommer, mens plus-modellen har en skærm på hele 6,2 tommer. Det nye skærmformat gør, at de er fysisk mindre end forgængerne.

Samsung Galaxy S8 og S8+ – se specifikationerne

Telefonerne kan som tidligere nævnt allerede forudbestilles hos de fleste forhandlere og teleselskaber. Men ellers lander S8’erne i handlen fredag den 28. april 2017.

Galaxy S8 og Galaxy S8+ har en vejledende pris på henholdsvis 6.199 kroner og 6.999 kroner uden abonnement. De kommer i følgende tre farver: Midnight Black, Orchid Grey og Arctic Silver.

Huawei P10 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Huawei P10 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Huawei P10 Plus

Huawei sendte P10 i butikkerne i slutningen af marts, mens de der er til den større Plus-model må vente til denne måned før, at de kan få den med sig hjem. Kort sagt er Huawei P10 Plus en P10’er med lidt ekstra. Lighederne er i hvert fald mange, men der er også nogle vigtige forskelle på de to modeller.

Huawei P10 Plus – en P10 med ekstra godt kamera

Huawei P10 Plus kommer eksempelvis med helt ny kameraoptik, som kaldes Leica 2.0 Pro Edition. Denne skulle være bedre end optikken i P10. Den nye optik skulle blandt andet gøre det muligt, at tage bedre makrobilleder i en afstand af helt ned til syv centimeter.

WEB-TV: Det første kig på Huawei P10 Plus

P10 Plus kommer med en skærm på 5,5 tommer, hvilket er 0,4 tommer større end den almindelige P10. Derudover er P10 Plus spækket med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, der også kan udvides med microSD-kort, hvis du ikke benytter dual-SIM funktionen.

Sidst men ikke mindst har Huawei P10 Plus også 4,5G LTE teknologi. Det skulle give en bedre og mere stabil dataforbindelse, dog kræver det mobilnetværket understøtter det.

Huawei P10 Plus kommer i handlen fredag den 21. april til en vejledende pris på 5.999 kroner uden abonnement. Den kan allerede forudbestilles nu. Og gør du dette får du et gratis headset, der har en værdi af 999 kroner, med i handlen.

Huawei P10 og P10 Plus – pris og tilgængelighed i Danmark

Huawei P10 Plus kommer i farverne sort eller sølv.

Sony Xperia XZs (Foto: MereMobil.dk)

Sony Xperia XZs (Foto: MereMobil.dk)

Sony Xperia XZs

Sony offentliggjorde ved Mobile World Congress en opgradering af sidste års Xperia XZ. Navnet er Xperia XZ og den har nu fået mere RAM, bedre kamera og en konkurrencedygtig prissætning.

Sony Xperia XZs – opgraderet variant af Xperia XZ

Designmæssigt ligner den også forgængeren. Opgraderingerne ses primært på ”indmaden”. 1 GB RAM mere er det blevet til. Og selvom kameraet nu ”kun” har 19 megapixels mod 23 megapixels i Xperia XZ, så er der altså tale om en opgradering. De enkelte pixels reagerer nu langt hurtigere, hvilket gør fokuseringen hurtigere. Og så kan den optage i super slowmotion.

 – WEB-TV: Sony Xperia XZs – sådan ser super slowmotion ud

Xperia XZs har en vejledende pris på 4.499 kroner uden abonnement. Salget starter fredag den 7. april 2017.

Også på denne telefon er nogle af forhandlerne/teleselskaberne klar med en ”forsalgs-pakke”. Du kan eksempelvis købe den med en PlayStation 4 Slim (Call Me) eller et ANC-headset fra Sony (Telia).

Samsung Galaxy Xcover 4 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Xcover 4

Mange af de populære flagskibstelefoner er tit ikke så robuste. Men Samsung har deres Xcover-serie, hvor de leverer en ekstra robust og holdbar telefon – stadigvæk med interessante specifikationer.

Samsung Galaxy Xcover 4 – ny robust håndværker-mobil

Galaxy Xcover 4 kommer med en 5 tommer LCD skærm med HD-opløsning (720 x 1280 pixels), Android 7.0 Nougat, 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, 16 GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort op til 256 GB og så har den et udskifteligt batteri på 2.800 mAh.

Derudover er den IP68-certificeret, hvilket betyder, at den er støv og vandafvisende. Den kan tåle at være under vand i 30 minutter i op til 1,5 meters dybde.

Teleselskabet 3 får den på hylderne onsdag den 12. april 2017

Samsung Xcover 4 har en vejledende pris på 2.199 kroner uden abonnement.

LG G6 (Foto: LG)

LG G6 (Foto: LG)

LG G6

LG var den producent, som offentliggjorde forårets topmodel først. Den kommer i handlen i slutningen af april.

Ligesom Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+, så har LG G6 også fået et nyt og anderledes skærmformat. Skærmen er på 5,7 tommer og i formatet 18:9. Derudover kommer den med et dobbeltkamera, som begge er på 13 megapixels. Processoren er en quad-core Snapdragon 821 og hukommelsen er på 32 GB.

LG G6 er officiel – nyt skærmformat

LG G6 kommer til salg torsdag den 27. april 2017. Men som det ser ud nu, så bliver det kun hos Elgiganten, at du vil kunne købe telefonen.

LG G6 kommer til Danmark – se pris og tilgængelighed

LG G6 har en vejledende pris på 5.799 kroner uden abonnement.

Sony Xperia XA1 (Foto: Sony)

Sony Xperia XA1 (Foto: Sony)

Sony Xperia XA1

En af de telefoner, som Sony lancerede under Mobile World Congress, var Xperia XA1. På prisen tilhører den mellemklassen, men den kommer med et spændende kamera.

Kameraet i Xperia XA1 er på 23 megapixel med en stor 1/2.3 tomme Exmor RS-sensor og F2.0-optik. Den fanger billeder på 0,6 sekunder fra kameraet startes. Og så har den Hybrid Autofokus, så du ikke behøver at frygte at få uskarpe billeder, lyder det fra Sony. Frontkameraet er på 8 megapixels og med 23 mm vidvinkeloptik. Telefonen gør det muligt for dig, at tage selfies ved blot at vifte med hånden.

 – Sony Xperia XA1 – ny mellemklasse mobil fra Sony

Skærmen er på 5 tommer og har HD-opløsning.

Xperia XA1 kommer i handlen herhjemme hos blandt andet Telenor i løbet af april og får en vejledende pris på omkring 2.499 kroner uden abonnement.

Huawei P10 Lite (Kilde: Elgiganten)

Huawei P10 Lite (Kilde: Elgiganten)

Huawei P10 Lite

Huawei er klar med en opgradering af sidste års P9 Lite der salgsmæssigt har været en stor succes. Dette års model hedder P10 Lite.

Huawei P10 Lite – her er den

Den kommer, ligesom forgængeren, med en 5,2 tommer skærm. Telefonen er opgraderet på processoren, RAM og intern hukommelse. Desuden kommer den nye model også med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken.

 – Nu kommer Huawei P10 Lite – se pris og tilgængelighed

Huawei P10 Lite koster vejledende omkring 2.499 kroner uden abonnement. Den forhandles hos blandt andet YouSee, Telenor og teleselskabet 3.

Moto G5 (Foto: Lenovo)

Lenovo Moto G5 Plus

Lenovo lancerede under Mobile World Congress 2017 deres bud på forårsmobiler. Nemlig Moto G5 og Moto G5 Plus.

Moto G5 Plus er en opgradering af Moto G5. Den kommer med 5,2 tommer skærm, octa-core processor, 32 GB intern hukommelse, 3 GB RAM og 12-megapixel f/1.7 kamera med dual-fokus.

Desuden kommer Moto G5 Plus også med NFC chip, 3.000 mAh udskifteligt batteri og 15W TurboPower oplader. Som med G5’eren er der også MicroSD kort mulighed.

Moto G5 kom i handlen i marts måned til en pris på 1.599 kroner, mens Moto G5 Plus koster 2.299 kroner uden abonnement.

TEST: Læs anmeldelsen af Moto G5

Andet

Også telefonen Sony Xperia L1 får salgsstart i april. Denne ventes at ramme butikkerne i slutningen af april og have en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Sidste år i april lancerede Apple deres iPhone SE, men i skrivende stund ser det ikke ud til, at der kommer en afløser for denne i år.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Her er de nye mobiler i oktober

OVERSIGT: Sony og Nokia er klar med nye smartphones, men også Huawei og Apple lurer i kulissen. Se de kommende mobiler for oktober her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram