Nu kommer Huawei P10 Lite – se pris og tilgængelighed

0

Huawei P10 Lite kommer i handlen hos flere teleselskaber i løbet af april. Se pris og tilgængelighed her.

Huawei P10 Lite (Kilde: Elgiganten)
Huawei P10 Lite (Kilde: Elgiganten)

Huawei lancerede under Mobile World Congress 2017 deres nye telefoner, P10 og P10 Plus. Men på det danske marked har der været stille omkring Huwei P10 Lite. Telefonen fremgår af Huawei’s officielle hjemmeside, men endnu ikke på den danske hjemmeside.

Allerede kort efter præsentationen af P10 og P10 Plus kunne flere udenlandske sites berette, at P10 Lite altså også var på trapperne. Telefonen var allerede listet hos flere webshops.

Huawei P10 Lite når også ud i butikkerne

Nu forlyder det altså også, at telefonen kommer til det danske marked i løbet af april. Det er flere af de danske teleselskaber, som oplyser de får den på hylderne i denne måned.

Du vil blandt andet kunne få Huawei P10 Lite hos YouSee, Telenor og 3.

På Elgigantens hjemmeside står Huawei P10 Lite til, at komme på lager fra tirsdag den 11. april 2017 og prisen er på 2.499 kroner uden abonnement. Du kan finde dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk.

 – Huawei P10 Lite – her er den

Billeder: P10 Lite

Mere til historien

Huawei har haft stor succes med deres P-serie de seneste år og netop nu er P9 Lite en af de mest solgte telefoner på det danske marked. Den var flot placeret på top 10 for februar 2017.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer