Sony Xperia XZs – sådan ser super slowmotion ud

WEB-TV: Xperia XZs er en glimrende Android-telefon med et godt kamera. Se her super slowmotion kameraet i funktion. Det er virkelig cool.

En stabil Android-telefon

Sony Xperia XZs er en telefon til 4 eller 5 ud af 6 stjerner. En stabil, holdbar og vand/støvtæt traver med et helt nyt spændende 19 megapixels kamera.

Efter at have brugt telefonen i en uges tid står det klart, at billederne bliver ret flotte. Objektsporing er mere præcist, og fungerer hurtigere, end på efterårets model, men det er særligt super slowmotion du skal lægge mærke til.

Xperia XZs skyder super slowmotion med 960 billeder i sekundet. Opløsningen er HD 1.280 x 720 pixels i 16:9 format, men det er nu alligevel ret overbevisende, selvom vi ikke er oppe i Full HD kvalitet.

I kameraet er det bare at trykke på super-slow knappen, hvorefter optagelsen begynder. Når en sekvens i optagelsen skal have super-slow så aktiveres blot super-slow sekvensknappen. Nu oprettes en slow sekvens hvorefter optagelsen fortsætter i normalt tempo.

Med Sony Xperia XZs får du 4 GB RAM, 1 GB mere end på Xperia XZ fra efteråret 2016. Det er stadig Qualcomm Snapdragon 820 processoren der benyttes som motor, men på benchmark-målingerne klarer Xperia XZs sig lidt bedre i den gennemsnitlige performance. Se målingerne i skemaet herunder.

Telefonen har 5,2 tommer Full HD skærm og 32 GB intern hukommelse der kan udvides med MicroSD-kort (op til 256 GB). Fingeraftrykslæseren er virkelig præcis, og selvom sensoren ligger i powerknappen på siden, fungerer den godt og stabilt.

Læs mere om Sony Xperia XZs

Xperia XZ mod Xperia XZs

Antutu3D Mark
Sony Xperia XZ (2016)118.8132.101
Sony Xperia XZs (2017)129.5872.092

Opgrader kun hvis kameraet er vigtigt

Du skal kun smide Sony Xperia XZ på porten til fordel for Xperia XZs, hvis kameraet er meget vigtigt for dig. Kameraet i Xperia XZs er optimeret med ny teknologi, og i teorien er det bedre.

Læs anmeldelsen af Sony Xperia XZ

Er du på udkig efter en Sony telefon skal du naturligvis springe XZ over og gå direkte på XZs. Prisforskellen mellem den ”gamle” Xperia XZ og den nye XZs er så lille, at det bedste køb trods alt er den nye.

Ifølge Annoncelink Pricerunner koster Sony Xperia XZ aktuelt mellem 4.200 og 4.300 kroner uden abonnement, mens Xperia XZs har en vejledende pris på 4.500 kroner. Telefonen kommer i butikkerne fra den 7. april 2017.

Sony har dette forår et lineup på tre hovedmodeller. Du kan her se en sammenligning af XZ Premium, XZs og XA1.

WEB-TV: Første kig på Sony Xperia XZ Premium

 Jeg arbejder nu videre med den endelige anmeldelse af Sony Xperia XZs, som du senere vil kunne læse på MereMobil.dk.

Mere til historien

Sony Xperia XZs kommer med Android 7.1.1 Nougat ud af salgspakken. Sony Xperia XZ kan lige nu opdateres til Android 7.0.

Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram