Plenti får stor kapital af ny investor

Det er snart et år siden, at Plenti satte stikket i. Første år var en succes. Nu er Preben Damgaard ny storinvestor i selskabet.

Preben Damgaard ny investor i Plenti og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)

Preben Damgaard ny investor i Plenti og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)

Plenti startede i marts 2016, og har opnået stor succes med deres løsninger til danske mobilkunder.

 – Plenti vandt over store spillere i 2016

Administrerende direktør og medstifter i Plenti, Peter Mægbæk, fortæller nu, at de har fået ny investor. Det er Preben Damgaard, der er klar med en investering på et tocifret millionbeløb. Preben Damgaard træder også ind i bestyrelsen.

Preben Damgaard var tidligere en af stifterne bag det danske firma Navision, som Microsoft i 2002 købte for et millionbeløb.

Investeringen skal, ifølge Peter Mægbæk, bruges til forskellige formål. Eksempelvis overvejer Plenti, at investere i erhvervsområdet og så skal pengene styrke salgsarbejdet i selskabet.

 – Kunderne strømmer til Plenti

– “Selskabet har eksisteret i mindre end et år, men har allerede markeret sig ved at skabe nogle produkter, der har tiltrukket mange nye kunder sammenlignet med de store teleselskaber. Jeg har stor tiltro til selskabet og dets ledelse og ser frem til at tage aktivt del i bestyrelsesarbejdet,” udtaler Preben Damgaard i en pressemeddelelse.

Preben Damgaards investering skal være medvirkende til, at Plenti når deres mål om 100.000 kunder inden for de første to år – og gerne inden nytår 2017/2018. Plenti har pt. 55.000 kunder på det danske marked.

 – Plenti runder milepæl – 50.000 kunder

Mere til historien

Peter Mægbæk har tidligere været grundlægger og administrerende direktør i Fullrate. Mens den anden bagmand i Plenti, Morten Strunge, stod bag teleselskabet Onfone og ebogstjensten Mofibo. TDC opkøbte både Fullrate og Onfone for millioner.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram