Plenti får stor kapital af ny investor

4

Det er snart et år siden, at Plenti satte stikket i. Første år var en succes. Nu er Preben Damgaard ny storinvestor i selskabet.

Preben Damgaard ny investor i Plenti og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)
Preben Damgaard ny investor i Plenti og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)

Plenti startede i marts 2016, og har opnået stor succes med deres løsninger til danske mobilkunder.

 – Plenti vandt over store spillere i 2016

Administrerende direktør og medstifter i Plenti, Peter Mægbæk, fortæller nu, at de har fået ny investor. Det er Preben Damgaard, der er klar med en investering på et tocifret millionbeløb. Preben Damgaard træder også ind i bestyrelsen.

Preben Damgaard var tidligere en af stifterne bag det danske firma Navision, som Microsoft i 2002 købte for et millionbeløb.

Investeringen skal, ifølge Peter Mægbæk, bruges til forskellige formål. Eksempelvis overvejer Plenti, at investere i erhvervsområdet og så skal pengene styrke salgsarbejdet i selskabet.

 – Kunderne strømmer til Plenti

– “Selskabet har eksisteret i mindre end et år, men har allerede markeret sig ved at skabe nogle produkter, der har tiltrukket mange nye kunder sammenlignet med de store teleselskaber. Jeg har stor tiltro til selskabet og dets ledelse og ser frem til at tage aktivt del i bestyrelsesarbejdet,” udtaler Preben Damgaard i en pressemeddelelse.

Preben Damgaards investering skal være medvirkende til, at Plenti når deres mål om 100.000 kunder inden for de første to år – og gerne inden nytår 2017/2018. Plenti har pt. 55.000 kunder på det danske marked.

 – Plenti runder milepæl – 50.000 kunder

Mere til historien

Peter Mægbæk har tidligere været grundlægger og administrerende direktør i Fullrate. Mens den anden bagmand i Plenti, Morten Strunge, stod bag teleselskabet Onfone og ebogstjensten Mofibo. TDC opkøbte både Fullrate og Onfone for millioner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer